Metropolitan Group și ELIE SAAB s-au asociat pentru a lansa primul proiect rezidențial – ELIE SAAB Towers

Metropolitan Group și ELIE SAAB s-au asociat pentru a lansa primul proiect rezidențial – ELIE SAAB Towers
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 oct 2022

ELIE SAAB, ​unul dintre cele mai importante nume din lume în industria de Haute Couture și Metropolitan Group, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, s-au asociat pentru a lansa primul lor proiect rezidențial – ELIE SAAB Towers – stabilind un nou reper pentru locuințele de lux din capitală și întreaga țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Turnurile ELIE SAAB vor fi amplasate pe strada Daniel Danielopolu, Nr. 90, într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei. Obiectivul proiectului este de a introduce un stil de viață modern și sofisticat printr-un concept pionierat, complet unic pentru piața românească. Interioarele reședințelor întruchipează la perfecțiune idealul de frumusețe propus de Elie Saab, transferat în fiecare piesă de mobilier din Colecția ELIE SAAB Maison: o eleganță rafinată, grație și echilibru în forme, materiale combinate într-o armonie perfectă. O atenție deosebită se acordă finisajelor realizate manual, capabile să transmită încă de la prima vedere nivelul excepțional de calitate și tendința către perfecțiunea estetică, în stilul pur ELIE SAAB.

Robertino Georgescu, fondatorul Metropolitan Group, anunțând parteneriatului cu ELIE SAAB: “Este o alianță care adaugă și mai multă valoare acestui proiect deja special și unic. În același timp, încununează eforturile noastre din ultimii 12 ani de a oferi pieței românești proiecte imobiliare care îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale de calitate. Parteneriatul cu ELIE SAAB este o garanție suplimentară a unui stil de viață care reprezintă reperul în materie de eleganță, lux și rafinament. Suntem extrem de mândri că am adus pe piața imobiliară din România un design de un asemenea nivel”.

“Suntem încântați să fim aici în România, alături de un partener prestigios precum Metropolitan Group. În cadrul unui plan strategic de dezvoltare care a început în urmă cu trei ani și care a adus deja un număr important de proiecte, SAAB Towers din București are ambiția de a oferi unei piețe din ce în ce mai solicitante o viziune diferită asupra conceptului de stil de viață de lux.” spune Elie Saab Jr., CEO al ELIE SAAB Group.

“Proiectul reprezintă cu siguranță o mare provocare pentru noi, dar este și o provocare pentru întreaga piață rezidențială din România. Suntem încrezători că vom livra un proiect de lux spectaculos, cu design și caracteristici unice, pe care piața rezidențială îl așteaptă cu nerăbdare. Prin interceptarea semnalelor pe care le primim și luând în considerare disponibilitatea limitată spre vânzare a unor astfel de apartamente, ne așteptăm ca toate să fie vândute imediat după lansarea oficială”, conchide Dan Drăgulin.

Metropolitan Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din România, cu capital 100% românesc. Compania fondată de Robertino Georgescu și Dan Drăgulin în 2010 a dezvoltat 18 ansambluri rezidențiale în București și Ilfov, livrând pe piață peste 4000 de unități rezidențiale. Cu investiții de peste 250 de milioane de euro până în prezent, portofoliul companiei include proiecte imobiliare de tip middle, middle-upper și de lux. În 2019, Metropolitan Group a început să lucreze la unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale sale, o investiție de 100 de milioane de euro în segmentul ultra-premium, cu un concept de utilizare mixtă pe o suprafață de 10.000 mp în zona Herăstrău. În septembrie 2022, a anunțat parteneriatul cu Elie Saab pentru acest proiect, care va fi lansat oficial în octombrie 2022, sub numele de Elie Saab Towers.

Elie Saab și-a fondat marca omonimă în 1982, la doar 18 ani. De atunci, casa ELIE SAAB s-a impus ca unul dintre principalii lideri în categoria HAUTE COUTURE la nivel global, cu ateliere în Paris și Beirut. ELIE SAAB a continuat să se bazeze pe savoir-faire-ul inerent și pe eleganța înnăscută pentru care este renumit, extinzându-se în categoriile Ready-to-Wear, Bridal, Accesorii, Ochelari și Parfumuri. Împreună cu cele mai recente lansări ale brandului aparținând lui ELIE SAAB Junior, o linie de îmbrăcăminte și accesorii pentru copii și ELIE SAAB Maison, o linie pentru casă și interioare, ELIE SAAB se alătură primei ligi a brandurilor globale de modă și stil de viață de lux din lume.

CONTACT: Corina.pacuraru@metropolitan-developments.ro / 0735.323.733

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
metropolitan group
elie saab towers