Misavan a investit 7 milioane de euro într-un depozit logistic din Iași

Misavan a investit 7 milioane de euro într-un depozit logistic din Iași
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 ian 2022

Misavan, producător și distribuitor ieșean de produse profesionale de curățenie și dezinfecție, a finalizat un proiect demarat în urmă cu 18 luni și va inaugura, în luna februarie, un depozit logistic amplasat în Parcul Industrial Miroslav, din județul Iași.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Investiția totală este de 7 milioane de euro.

EXCLUSIV Doar 6.000 de moștenitori își pot face gratuit succesiunea anul acesta, după ce statul a tăiat drastic bugetul. Totuși, în ultimii 5 ani au fost eliberate abia 3.000 de documente. Cine are gratuitate CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Doar 6.000 de moștenitori își pot face gratuit succesiunea anul acesta, după ce statul a tăiat drastic bugetul. Totuși, în ultimii 5 ani au fost eliberate abia 3.000 de documente. Cine are gratuitate

La scurt timp după ridicarea stării de urgență, în iunie 2020, compania Misavan a început demersurile pentru a obține autorizațiile necesare pentru construcția depozitului logistic, iar șantierul propriu-zis a fost deschis un an mai târziu. Depozitul din Parcul Industrial Miroslav va fi funcțional începând din luna februarie 2022. Construcția se întinde pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați și va cuprinde, pe lângă zona de depozitare, și sediul companiei Misavan.

Procesul de încărcare al depozitului începe luna viitoare și va fi finalizat în aprilie, soluția tehnică aleasă de compania Misavan fiind aceea de depozitare densă, capacitatea maximă fiind de 4.700 de locuri de paleți. Odată funcțional, depozitul din Parcul Industrial Miroslav va aduce toată logistica Misavan in house și va deservi toate cele 12 filiale ale companiei din țără.

Ultima fază a proiectului din Parcul Industrial Miroslav se va încheia în a doua parte a anului, când vor fi finalizate lucrările la zona de birouri și se va muta aici și sediul central al companiei Misavan.

Compania Misavan, specializată în producerea și distribuirea de produse și soluții de curățenie, a fost înființată la Iași, în urmă cu 22 de ani. 

Anul trecut, compania și-a consolidat poziția pe piața produselor de curățenie și dezinfecție, înregistrând o creștere a cifrei de afaceri față de 2020, cu un volum de vânzări record, de peste 100 de milioane de lei. În prezent, compania are 310 de angajați, numărul acestora crescând constant de la an la an, de la 186 în anul 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
misavan
produse de curatenie