Nordis Group a vândut peste 550 de proprietăți în acest an, în valoare de 53 de milioane de euro

Nordis Group a vândut peste 550 de proprietăți în acest an, în valoare de 53 de milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 sep 2021

Nordis Group, dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale de 5 stele din România, a înregistrat vânzări de 53 de milioane de euro în intervalul ianuarie – august 2021. Cele peste 550 de proprietăți achiziționate fac parte din proiectele Nordis Mamaia, Sinaia, Brașov și Nordis View.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Un procent de peste 50% dintre apartamente s-a vândut în ansamblul Nordis Mamaia atât în corpurile dezvoltate în prima etapă, cât și în etapa a doua a proiectului. Cea din urmă fiind lansată spre vânzare în urmă cu doar o lună și jumătate, scrie News.ro.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Peste 550 de unități, precum studiouri, apartamente cu două, trei și patru camere au fost achiziționate anul acesta. Cele mai multe vânzări au avut loc în luna august, în plin sezon estival, atunci când s-au vândut peste 200 de proprietăți. 

În urma statisticilor referitoare la profilul clienților Nordis, peste 88% dintre cumpărători dețin și alte investiții în domeniul imobiliar. Totodată, o proporție de 67% dintre aceștia sunt antreprenori sau manageri. 

„Vânzările înregistrate de Nordis anul acesta confirmă încă o dată interesul românilor pentru proprietăți premium, în ansambluri frumoase și bine poziționate, care oferă un stil de viață unic. Prin fiecare ansamblu pe care îl dezvoltăm, ne propunem să aducem un suflu nou în turismul românesc atât pentru vizitatori, cât și pentru rezidenți. Ne bucură faptul că Nordis devine tot mai cunoscut pe plan național, iar investitorii îndrăgesc și, mai ales, descoperă potențialul financiar al proiectelor noastre de la mare, munte și din Capitală”, a declarat Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group.

ABN Systems, companie ce deține brandul Tellur, vizează listarea la bursă pentru a-și finanța expansiunea pe piețele externe CITEȘTE ȘI ABN Systems, companie ce deține brandul Tellur, vizează listarea la bursă pentru a-și finanța expansiunea pe piețele externe

Anul acesta, Nordis Group a lansat spre vânzare etapa a doua a proiectului Nordis Mamaia 5*****, care cuprinde 1.000 de apartamente rezidențiale și multe facilități fără competiție pe litoralul românesc: sală polivalentă cu 1.000 de locuri, cazino premium, zonă de promenadă, piscine exterioare, centru de recuperare medicală, spații comerciale și food court.

În această vară, Nordis a demarat construcția a două proiecte importante: Nordis Sinaia 5*****, situat în stațiunea cu același nume, foarte aproape de pârtia de schi și cu priveliște montană superbă și Nordis View 5*****, imobilul rezidențial premium de pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București, care beneficiază de proximități ofertante din punct de vedere profesional și al petrecerii timpului liber. 

În luna octombrie a acestui an, Nordis Group va începe lucrările pentru ansamblul Nordis Brașov, proiectul hotelier și rezidențial de 5 stele care va fi dezvoltat pe Drumul Poienii.

Grupul de firme Nordis are capital 100% românesc și este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management.

viewscnt
Afla mai multe despre
nordis group
proprietăți