P3 începe construcția unei clădiri multifuncționale în parcul P3 Bucharest

P3 începe construcția unei clădiri multifuncționale în parcul P3 Bucharest
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iun 2019

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, începe construcția unui complex multifuncțional în parcul P3 Bucharest de pe A1.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prima fază a proiectului multifuncțional va cuprinde un hostel cu o capacitate de 212 persoane, o cantină de 200 locuri, un supermarket și o cafenea. În fazele viitoare, capacitatea de cazare va fi extinsă și vor fi adăugate noi servicii pentru chiriași în funcție de solicitările acestora. Printre acestea: centru medical, servicii de curierat, ATM și curățătorie. Data estimativă de finalizare a primei faze a proiectului este sfârșitul lunii septembrie 2019. 

Operatorul hostelului este compania românească, Real Design SRL, sub brand-ul IQ Hostel.

EXCLUSIV Un grup de investitori israelieni, coordonat de Ramon Tsur, lansează dezvoltarea a trei terenuri valoroase, parte a unor fabrici privatizate cu Sorin Beraru, căutat de Interpol CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Un grup de investitori israelieni, coordonat de Ramon Tsur, lansează dezvoltarea a trei terenuri valoroase, parte a unor fabrici privatizate cu Sorin Beraru, căutat de Interpol

Parcul P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București. Cu 372.000 metri pătrați dezvoltați, acesta cuprinde 14 depozite. Terenul permite construirea a încă 100.000 metri pătrați de spații, cu livrare potențială în decurs de 6 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4.

P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomirești Vale, la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 metri pătrați - care va fi denumit P3 Bucharest NW Ring Road - va fi dezvoltat pe acest teren începând din a doua parte a acestui an. 

viewscnt
Afla mai multe despre
p3
p3 bucharest