Patru experți în management financiar și real estate lansează proiectul imobiliar Vibe Forward, amplasat în principalul pol de business din București

Patru experți în management financiar și real estate lansează proiectul  imobiliar Vibe Forward, amplasat în principalul pol de business din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 nov 2019

Vibe Properties, companie fondată de Michael Israeli, arhitect și dezvoltator, în colaborare cu Rudolf Vizental (partener CITR), Andrei Cionca (președinte CITR) și Cătălin Sima, cu experiență în management financiar și real estate, lansează Vibe Forward, un proiect imobiliar amplasat pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din București. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vibe Forward va fi un complex multifuncțional format din trei turnuri rezidențiale de înălțimi diferite, construite în jurul unei piațete centrale private ce se va ridica desupra nivelului străzii, conectată cu o galerie comercială sub forma unei arcade.

Gigantul Apple își fixează sediul din România lângă stația de metrou Politehnica și viitoarele birouri Microsoft CITEȘTE ȘI Gigantul Apple își fixează sediul din România lângă stația de metrou Politehnica și viitoarele birouri Microsoft

Proiectul, pentru care a fost deja eliberată autorizația de construire, va fi dezvoltat în două etape și va cuprinde la final 448 de apartamente și spații comerciale. 

Prima etapă a proiectului este o clădire de tip turn de 17 etaje care va include 195 de apartamente, dar și 12 duplexuri situate la ultimele etaje. 

Michael Israeli – co-fondator și Managing Partner – are o experiență de 20 de ani în dezvoltare imobiliară, având în portofoliu centre comerciale și proiecte rezidențiale cu sute de apartamente amplasate în New York, Ungaria, România și Israel. Michael  Israeli revine în România după o experiență de succes cu centrul comercial Atrium din Arad, dezvoltat în 2008 și dat în folosință în 2010. Înainte de a deveni dezvoltator, Michael a practicat meseria de arhitect, semnând proiecte mixte, comerciale și rezidențiale medii și mari.

Rudolf Vizental – co-fondator și Board Member – este partener în CITR (Casa de Insolvență Transilvania), CEO al CIT Resource și Manager al Fondului ROCA (Romanian Capital).

Andrei Cionca – co-fondator Vibe Properties – este fondatorul și Președintele Casei de Insolvență Transilvania (CITR) și platformei ROCA (Romanian Capital).

Cătălin Sima – CEO al Vibe Properties – are 7 ani de experiență în managementul unor proiecte rezidențiale din Cluj-Napoca și București.

viewscnt
Afla mai multe despre
vibe forward
rudolf vizental
andrei cionca