Primăria Cluj-Napoca va cumpăra clădirea BCR din centrul orașului, cu peste 5,8 milioane de euro

Primăria Cluj-Napoca va cumpăra clădirea BCR din centrul orașului, cu peste 5,8 milioane de euro

Sursa foto: Actual de Cluj

Profit.ro
Profit.ro
scris 13 dec 2022

Municipalitatea Cluj-Napoca va cumpăra cu peste 5,8 milioane de euro clădirea băncii BCR de pe strada G.Barițiu, din centrul orașului. Consiliul Local a votat în favoarea achiziției, în ciuda argumentelor venite de la consilierii PSD și USR, care au pus la îndoială oportunitatea acestei tranzacții.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Consiliul Local a mai avut pe masă acest proiect, la începutul lunii, însă atunci acesta nu a reușit să întrunească două treimi din voturile consilierilor pentru a fi aprobat (din cauza unor absențe), așa că subiectul a revenit în ședința de luni. Acesta viza cumpărarea imobilului-construcție, situat în municipiul Cluj-Napoca, strada George Barițiu nr. 10-12, de către Municipiul Cluj-Napoca, urmare a exercitării dreptului de preemțiune, arată Actual de Cluj.

Numărul locuințelor finalizate, în creștere CITEȘTE ȘI Numărul locuințelor finalizate, în creștere

Clădirea cu demisol, parter și șapte etaje a Băncii Comerciale Române va fi cumpărată pentru 5,87 milioane de euro. Imobilul a fost construit pe un teren proprietate de stat.

Primăria spune că se confruntă cu un deficit de spații, acesta fiind motivul pentru care ar avea nevoie de această clădire, care e situată într-o poziție favorabilă, în centrul orașului.

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr
cluj napoca