Prime Kapital continuă expansiunea

Prime Kapital continuă expansiunea
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 16 iun 2021

Prime Kapital, dezvoltator, investitor și operator în real-estate, continuă expansiunea pe piața românească prin trei proiecte rezidențiale adăugate în portofoliu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Marmura Residence, dezvoltat în Bucureștii Noi, se întinde pe un teren de 1,5 ha, lângă stația de metrou Jiului, și are 465 de apartamente și 6 birouri. Construcția se află într-un stadiu avansat, predarea apartamentelor urmând să înceapă în toamnă.

Avalon Estate însumează 746 de unități (vile individuale, apartamente și case) și se află, de asemenea, în construcție. Este dezvoltat pe 8,1 hectare, în vecinătatea zonelor comerciale și de birouri ale Bucureștiului.

Prime Kapital continuă expansiunea

Primele 258 unități vor fi livrate și locuite până în primul trimestru al anului viitor, iar livrarea întregului proiect este estimată în primul trimestru din 2024.

Pentru Silk District, situat în Iași, dezvoltatorii se află acum în proces de obținere a autorizației de construire și vor demara lucrările la prima fază rezidențială în a doua jumătate a anului 2021, urmând să aibă în construcție circa 1.000 de unități în primul trimestru al anului viitor. 

Prime Kapital continuă expansiunea

Prime Kapital este dezvoltator imobiliar înființat în București de Martin Slabbert și Victor Semionov, fondatori și foști manageri ai fondului de investiții sud-african NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de mall-uri din România.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
prime kapital