Primele 238 de apartamente din Belvedere Residences, în zona Barbu Văcărescu – Aviației, vor fi livrate în 2018

Primele 238 de apartamente din Belvedere Residences, în zona Barbu Văcărescu – Aviației, vor fi livrate în 2018
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 5 oct 2016

Belvedere Development începe luna aceasta construcția la Belvedere Residences, cel mai mare proiect rezidențial din zona Aviației - Barbu Văcărescu. Prima fază a proiectului, cu 238 de apartamente în două imobile, va fi livrată pe piață la începutul anului 2018, în urma unei investiții de 16,75 milioane de euro. În total, Belvedere Residences va include 1.556 de apartamente, în 13 imobile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Belvedere Residences este situat pe Strada Fabrica de Glucoză, în imediata apropiere a clădirilor de birouri situate lângă stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, proiectul fiind poziționat pe latura nordică a lacului Tei.

Belvedere Development este deținută de Blandon Enterprises Limited, înregistrată în Cipru. În acționariatul firmei au fost până în iunie anul acesta și proprietarii terenului din strada Fabrica de Glucoză, Adrian Ciorobea și Virginica Dumitrescu-Tanți.

Prima fază a Belvedere Residences include mai multe tipuri de apartamente, de la studiouri duble (53 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 49.300 de euro + 5% TVA, apartamente cu două camere (65 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 60.500 de euro + 5% TVA și apartamente cu trei camere (88 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 79.000 de euro + 5% TVA.

Proprietarii de apartamente din marile orașe au crescut prețurile de vânzare CITEȘTE ȘI Proprietarii de apartamente din marile orașe au crescut prețurile de vânzare

”Belvedere Residences reprezintă o reîmprospătare a întregii zone situate la confluența dintre artera Barbu Văcărescu și cartierul Aviației, nu numai pentru că dă un nou echilibru dezvoltărilor din acestă zonă, ci și pentru că reprezintă o alternativă viabilă de locuire pentru zecile de mii de angajați care lucrează în sutele de corporații din clădirile de birouri aflate în proximitate”, spun reprezentanții Belvedere Developments, dezvoltatorul proiectului.

Coldwell Banker România a oferit consultanță pentru Belvedere Residences încă din faza de proiectare și va fi agentul principal de vânzare al proiectului.

”Zona de nord a Capitalei a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare vertiginoasă a sectorului spațiilor de birouri, segmentul rezidențial fiind următorul care va cunoaște o creștere semnificativă, existând, din acest punct de vedere, un deficit al numărului de unități disponibile în prezent în zonă”, a declarant Viorel Mohorea, project manager Belvedere Residences din partea Coldwell Banker România.

Coldwell Banker România a vândut în 2015, direct de la dezvoltator, peste 1500 de locuințe noi doar în București.

viewscnt
Afla mai multe despre
belvedere development
construcție
rezidențial