Producătorul german Geze reclamă în România dificultăți din zona legislativă, lipsa predictibilității și controlul sporadic și învechit al autorităților

Producătorul german Geze reclamă în România dificultăți din zona legislativă, lipsa predictibilității și controlul sporadic și învechit al autorităților
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 aug 2019

Geze România, subsidiara locală a producătorului german de sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, pregătește angajări pentru a-și extinde echipa, reclamând însă în același timp dificultăți și provocări venite din zona legislativă, care acutizează criza forței de muncă calificate, precum și lipsa predictibilității economice pe termen mediu și controlul sporadic și învechit al autorităților, care permit apariția pe piață a unor produse și soluții neconforme, parțial reglementate și comercializate la prețuri sub nivelul sistemelor corespunzătoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania anunță afaceri de 4,4 milioane de euro pentru anul fiscal 2018-2019, în creștere cu 10% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Categoria sistemelor de uși glisante automate înregistrează cea mai mare pondere în totalul afacerilor, urmate de segmentul ușilor rotative, care au avut cel mai mare progres datorită lansării noilor game de uși rotative de mari dimensiuni. 

FOTO Ministrul Turismului a semnat contractul de finanțare pentru construcția unui nou port turistic la Dunăre CITEȘTE ȘI FOTO Ministrul Turismului a semnat contractul de finanțare pentru construcția unui nou port turistic la Dunăre

Pentru anul financiar iulie 2019 - iulie 2020, compania are în plan consolidarea business-ului, asigurând astfel sustenabilitatea creșterilor atinse, extinderea depozitului pentru a putea acomoda nivelul operațional în creștere, precum și lărgirea echipei prin atragerea de noi membri.

”În continuare ne confruntăm cu dificultăți și provocări venite din zona legislativă, care acutizează criza forței de muncă calificate, lipsa predictibilității economice pe termen mediu, dar și controlul sporadic și învechit al autorităților care permit apariția pe piață a unor produse și soluții neconforme, parțial reglementate și comercializate la prețuri sub nivelul sistemelor corespunzătoare”, spune Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Geze deține 32 de subsidiare la nivel mondial și peste 3.000 de angajați. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de 4,4 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
geze
usi rotative
usi glisante