Proiecte și modele de dezvoltare urbană sustenabilă, analize de piață, rapoarte și studii, discutate în 27 iunie, la evenimentul “Orașul meu – Acasă și la birou”

Proiecte și modele de dezvoltare urbană sustenabilă, analize de piață, rapoarte și studii, discutate în 27 iunie, la evenimentul “Orașul meu – Acasă și la birou”
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iun 2019

Dezvoltatorii imobilari, reprezentanții Guvernului și ai administrației locale vor dezbate proiecte și modele de dezvoltare urbană sustenabilă, analize de piață, rapoarte și studii la evenimentul de business „Orașul meu – Acasă și la birou”, organizat în data de 27 iunie, la București, de Agenția de presă News.ro, Team Innovation Media și Agenția de PR și comunicare Plurivox.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

La evenimentul care se va desfășura începând cu ora 09:00, la Hotel Radisson Blu, sala Atlas 2, și-au anunțat prezența până acum Ștefan Călin DUMITRAȘCU – Arhitectul-șef al Capitalei, Tatian DIACONU - International Development Leader, Ceetrus, Andrei SÂRBU – CEO, SVN Romania, Gabriel VOICU – Director Vânzări și Marketing Cosmopolis, Csilla LORINCZ – Coordonator Birou Departamentul de Dezvoltare Durabilă, Guvernul României, Mike HAPOIANU - General Manager, Mindspace Romania, Adina VINȚAN – Expert dezvoltare urbană și metropolitană, consultant Banca Mondială.

Consiliul Concurenței a câștigat definitiv procesul cu Parmalat România CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței a câștigat definitiv procesul cu Parmalat România

Dezvoltatorii vor prezenta proiecte și modele urbane mixte, cu clădiri de birouri, apartamente și spații de retail care răspund mult mai bine cererilor și care se constituie în poli de dezvoltare sustenabilă. De asemenea, ei vor aduce la eveniment analize de piață care vor arăta principalele trenduri în dezvoltarea urbană, punând în discuție ce va trebui făcut în viitor.

Reprezentantul Guvernului se va axa pe obiectivele aprobate prin Strategia pentru dezvoltarea dezvoltare durabilă a României 2030, unul dintre acestea referindu-se concret la măsurile necesare orașelor și comunităților locale vizând inclusiv smart city. La eveniment va fi prezentat parțial un raport realizat de consultanții Băncii Mondiale despre România Metropolitană care va reliefa importanța dezvoltării urbane și metropolitane, precum și rezultatele unui studiu efectuat în campania “Alege prioritățile orașului tău”.

Pe lângă așteptările cetățenilor, vor fi abordate și cele ale oamenilor de afaceri pentru clădirile de birouri, precum și ale micilor întreprinzători care preferă spațiile de co-working.

La eveniment se va discuta și subiectul colaborării dintre dezvoltatori imobilari, arhitecți, companii de infrastructură, administrație, logisticieni și furnizori de utilități, care prin parteneriate pot contribui împreună la dezvoltarea zonelor metropolitane. O problemă este aglomerarea urbană și de aceea infrastructura și utilitățile trebuie să țină pasul printr-o conlucrare între administrația publică și companiile private, care să aibă în vedere nevoile business-ului și ale cetățeanului. În plus, unele business-uri sunt dependente de zonele logistice care să le asigure o aprovizionare fluentă și eficientă.

Dezvoltarea urbană și metropolitană presupune o infrastructură pe măsură și noi soluții inovative și inteligente, iar dezvoltatorii și investitorii împreună cu autoritățile și cu companiile de utilități trebuie să fie parte și să aibă planuri comune pentru ca orașul să devină un mediu prietenos, atât acasă, cât și la birou.

Evenimentul „Orașul meu – Acasă și la birou” are ca parteneri CeetrusSVN RomaniaGenesis PropertySema ParcCosmopolis. Partener instituțional este Departamentul de Dezvoltare Durabilă, Guvernul României și partener media Profit.ro.

Detalii și înscrieri la: http://evenimente.news.ro/orasul-meu-acasa-si-la-birou-19025689

viewscnt
Afla mai multe despre
dezvoltare urbană
news.ro