Rompetrol extinde contractul de inchiriere cu dezvoltatorul GTC, pentru birourile din City Gate

Rompetrol extinde contractul de inchiriere cu dezvoltatorul GTC, pentru birourile din City Gate
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2021

GTC a reînnoit pentru încă cinci ani contractul de închiriere cu KMG Rompetrol, divizia de management și suport a KMG International Group, unul dintre jucătorii-cheie ai sectorului combustibililor din sud-estul Europei. Sediul central al KMG Rompetrol va ocupa în continuare o suprafață de 9.356 metri pătrați din City Gate, București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aceasta este prima tranzacție finalizată sub îndrumarea lui Ziv Gigi, numit recent director general al operațiunilor GTC din România și a CEE Estate, companie de administrare a activelor.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

KMG Rompetrol, parte a unei companii petroliere internaționale cu operațiuni în România, Moldova, Bulgaria și Georgia, a decis să prelungească contractul de închiriere pentru suprafața de 9.356 metri pătrați de spații de birouri moderne din turnul de nord al complexului City Gate, până în decembrie 2026. 

„Acest acord dovedește, încă o dată, că strategia noastră de a menține parteneriate de calitate și o cooperare pe termen lung cu chiriașii noștri este reciproc benefică”, a declarat Ziv Gigi, directorul general al operațiunilor GTC din România. 

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

City Gate este o clădire de birouri situată în nordul Bucureștiului, cu 48.000 metri pătrați de spații de birouri.

Grupul GTC este unul dintre cei mai importanți investitori și dezvoltatori imobiliari, activ în Polonia și în capitalele țărilor din Europa Centrală și de Est. Din 1994, GTC a dezvoltat 76 spații de birouri moderne și proprietăți de retail, la standarde ridicate, cu o suprafață totală de peste 1,3 milioane de metri pătrați, în Europa Centrală și de Est.

GTC gestionează acum un portofoliu imobiliar comercial din care fac parte 48 de clădiri, care oferă peste 750.000 de metri pătrați de birouri închiriabile și spații comerciale în Polonia, Budapesta, București, Belgrad, Zagreb și Sofia. În plus, GTC are în plan dezvoltarea a 325.000 de metri pătrați de proprietăți de retail și birouri în capitalele Europei Centrale și de Est, iar 37.000 de metri pătrați se află deja în construcție.

GTC S.A. este listată la Bursa de Valori din Varșovia, inclusă în indicele mWIG40 și cotată la Bursa de Valori din Johannesburg.

viewscnt
Afla mai multe despre
rompetrol
city gate
gtc