SVN Romania și EFMS pun bazele unei noi companii

SVN Romania și EFMS pun bazele unei noi companii
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2022

Compania de consultanță imobiliară SVN Romania și Exclusive Facility Management Services (EFMS), una dintre cele mai mari companii active pe piața de property și facility management din România, au lansat Svelppy, o companie specializată în administrarea locuințelor închiriate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Impactul crizei prețurilor în piața imobiliară va fi anunțat la Conferința Profit.ro programată pentru 20 mai, la Hotelul JW Marriott București.

Evenimentul, organizat cu sprijinul Alesonor, Brisk, Concelex, ELCO, Genesis Property, Impact, Meta Estate, Nhood, Nordis Group, Romanian Property Awards și SVN Romania, va fi transmis în direct și la PROFIT NEWS TV

Detalii AICI

Compania va oferi astfel servicii de specialitate integrate pentru administrarea completă a proprietăților rezidențiale scoase spre închiriere, indiferent de segmentul pieței, de la cel turistic și de business la cel rezidențial.

FOTO Ion Țiriac pregătește sute de apartamente în Brașov și Timișoara, unde voia să facă mall-uri. Urmează un turn de 50 de etaje în București. „Românii trebuie să se pregătească pentru vremuri mai grele “ CITEȘTE ȘI FOTO Ion Țiriac pregătește sute de apartamente în Brașov și Timișoara, unde voia să facă mall-uri. Urmează un turn de 50 de etaje în București. „Românii trebuie să se pregătească pentru vremuri mai grele “

Svelppy își va desfășura pentru început activitatea în București, iar în viitor este țintită extinderea și în alte piețe rezidențiale majore din țară.

Compania ia în considerare și oferirea unui abonament premium prin care va garanta proprietarului chiria pentru întreaga perioadă contractuală, indiferent de gradul de ocupare al proprietății și conform nivelului optim recomandat de chirie.

”Piața de tranzacții rezidențiale în scop investițional s-a dezvoltat în ultimii ani și estimăm că aproximativ 15% din locuințele vândute anual în București și împrejurimi sunt achiziționate în scop investițional. Acest procent este sinonim cu un nivel de mii de apartamente și case cumpărate în fiecare pentru a se obține venituri recurente din chirii. Cu toate acestea, până în acest moment nu existau servicii integrate de administrare a unei proprietăți, prin care proprietarul să poată externaliza absolut toate aspectele care țin de o proprietate și obiectivul nostru este de a deveni lideri și pe acest segment de piață”, a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN Romania.

Peste 11.000 de locuințe finalizate doar în București în ultimii cinci ani au fost achiziționate cu scopul închirierii potrivit datelor SVN Romania. Sub 3% dintre acestea sunt administrate de o companie specializată, ceea ce înseamnă că peste 10.500 de apartamente scoase la închiriere în București sunt administrate în regie proprie.

Compania care administrează Svelppy este deținută în proporție de 70% de SVN Romania și 30% de către Exclusive Facility Management Services, ceea ce va asigura Svelppy personalul prorpiu necesar pentru serviciile de curățenie și intervenții tehnice.

EFMS este una dintre cele mai mari companii de property management din România, având în administrare peste un milion de metri pătrați de spații la nivel național, de la sucursale bancare la supermarketuri, parcuri industriale și fabrici.

SVN Romania este unul dintre cei mai mari jucători activi pe piața de consultanță imobiliară din România și liderul detașat al segmentului rezidențial. Compania are și trei birouri regionale, în Brașov, Cluj – Napoca și Covasna. SVN International Corp. are peste 200 de birouri în opt țări și regiuni, în care activează peste 1.600 de  consultanți imobiliari și personal administrativ.

viewscnt
Afla mai multe despre
svn romania
svelppy