Tech Mahindra își extinde biroul din Timișoara

Tech Mahindra își extinde biroul din Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2021

Gigantul indian Tech Mahindra, un furnizor de soluții telecom, outsourching (call center) și servicii de tehnologie informațională, și-a extins biroul din Vox Technology Park din Timișoara. Astfel, compania a mai închiriat 1.500 de metri pătrați, ajungând la o suprafață totală de 2.100 de metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania, care este unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii și soluții IT de transformare a proceselor de business, a intrat pe piața din România în 2019 prin deschiderea biroului din Timișoara, în proiectul de birouri Vox Technology Park.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

”Tech Mahindra își continuă dezvoltarea locală, bazându-se pe clienții existenți dar aducând în același timp și noi clienți. Cererea pentru personal calificat în Timișoara este foarte ridicată, în special pentru vorbitorii de limbă germană. De asemenea, observăm necesitatea dezvoltării unor abilități profesionale suplimentare în domenii ca securitatea informațională, inteligență artificială și învățare automată”, a declarat Vinay Prakash, Business Head Tech Mahindra pentru regiunea Germania – Austria – Elveția.

Tech Mahindra este o companie cu venituri anuale de peste cinci miliarde de dolari, care oferă servicii de consultanță și remodelare a afacerilor pentru companii din toate industriile.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Compania face parte din grupul indian Mahindra, cu venituri anuale de peste 21 de miliarde de dolari și peste 250.000 de angajați în peste 100 de țări.

Tech Mahindra este divizia tehnologică a grupului indian Mahindra & Mahindra, constructor de automobile.

viewscnt
Afla mai multe despre
tech mahindra
vox technology park