Theta Furniture & More are un nou Director General

Theta Furniture & More are un nou Director General

Cătălin Rotaru

Profit.ro
Profit.ro
scris 6 feb 2023

Theta Furniture & More, integrator de soluții în amenajare interioară din România, l-a numit pe Cătălin Rotaru în poziția de Director General al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cătălin Rotaru preia conducerea executivă a companiei de la fondatorul acesteia, Florin Gheorghe, într-un moment de transformare accelerată a Theta Furniture & More către un jucător cu impact internațional.

EXCLUSIV Proprietarii Dedeman cumpără o suprafață imensă de pământ de la cel mai mare manager de terenuri agricole din lume. Cea mai mare tranzacție a ultimilor ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Proprietarii Dedeman cumpără o suprafață imensă de pământ de la cel mai mare manager de terenuri agricole din lume. Cea mai mare tranzacție a ultimilor ani

Specializat în ingineria materialelor, Cătălin Rotaru are 24 de ani de experiență în industria ceramicii. Înainte de a se alătura Theta, Cătălin a ocupat timp de 4 ani poziția de Group Commercial Manager la KAI, companie producătoare de ceramică deținută de Marazzi Group (parte din Mohawk Industries, lider mondial în produse pentru pardoseli). Până la achiziția acesteia de către compania americană, el a fost timp de 10 ani Country Manager pentru România.

În pozițiile ocupate anterior la alți jucători de vârf din domeniu, precum Lasselsberger sau Cesarom, Delta Distribution, Cătălin Rotaru a coordonat activități de producție, vânzări și marketing (de la proiectarea și producția plăcilor, managementul produselor și mărcii, dezvoltarea relațiilor comerciale cu o gamă largă de vendori și furnizori responsabili delanțulde aprovizionare).

Theta Furniture & More are propria fabrică de producție mobilier custom-made de 5.000 mp, situată în localitatea Păulești, județul Prahova.

Compania, fondată în 2008, furnizează soluții de design și amenajare interioară pentru spații din segmente precum office, comercial, HoReCa și medical. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cătălin rotaru
theta furniture & more