Waters România își extinde birourile din Coresi Business Park Brașov și vrea să angajeze încă 100 de oameni

Waters România își extinde birourile din Coresi Business Park Brașov și vrea să angajeze încă 100 de oameni
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 7 dec 2016

Compania de software și inginerie în domeniul farmaceutic, chimic și alimentar Waters România vrea să angajeze alte peste 100 de persoane în perioada următoare la Brașov, unde își va extinde și birourile din Coresi Business Park la 3.500 metri pătrați. În prezent, compania are angajați 150 de specialiști IT.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clădirea, aparținând celei de-a doua faze de dezvoltare a Coresi Business Park din Brașov, cu o suprafață totală de 8.500 mp va fi livratăîn al doilea trimestru al anului viitor. 

Cea de-a doua fază a proiectului Coresi Business Park Brașov cuprinde trei clădiri moderne de birouri clasa A, cu regim mic de înălțime (P+3E/4E), totalizând 25.000 mp construiți.

“Waters este un chiriaș alături de care am pornit la drum în 2011 și care se află deja la a doua expansiune în cadrul Coresi Business Park. Astfel de companii, cresc organic și aduc valoare adăugată orașului și comunității, (…) permițându-ne să păstrăm o rată de ocupare de 100% a spațiilor livrate și 100% grad de retenție a chiriașilor”, a declarat Silviu Savin, Partener Ascenta Management, dezvoltator al Coresi Business Park.

Waters România este prezentă în Brașov de peste 17 ani.

“Brașov este unul dintre orașele cu cea mai dinamică evoluție economică în ultimii 5 ani, atât în sectorul industrial, cât și în cel al serviciilor. Am pariat pe o dezvoltare pe termen lung în Brașov, pentru că ne asigură acces la o bază amplă de personal calificat, alimentată de universitățile din oraș și din zonă”, spune Gheorghe Neagu, Manager General Waters Romania.

Coresi Business Park totalizează în prezent peste 30.000 mp de birouri de clasă A. Atât clădirile restaurate din faza I cât și spațiile nou livrate în cadrul celei de-a II-a faze de dezvoltare înregistrează 100% grad de ocupare și 100% grad de retenție a chiriașilor, majoritatea trecând deja printr-un proces de expansiune.

Parcul de afaceri dezvoltat pe fosta platformă industrială Tractorul din Brașov găzduiește chiriași internaționali precum CGS, IBM, Raiffeisen, Tata Technologies, Waters,  companii ce ocupă suprafețe între 3.000 și 5.000 mp.

Ascenta Management, dezvoltatorul parcului de afaceri, planifică un ritm constant al livrărilor de noi spații de birouri, urmând ca în următorii 8-10 ani, prin construcția a 10 clădiri noi de birouri, să atingă o suprafată totală de 100.000 mp construiți în Coresi Business Park. 

viewscnt
Afla mai multe despre
waters românia
coresi
extindere