WeMat încheie anul 2022 cu venituri de 17 milioane euro. Trei tendințe pentru 2023

WeMat încheie anul 2022 cu venituri de 17 milioane euro. Trei tendințe pentru 2023

Octavian Moroianu, Fondator & CEO WeMat

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 ian 2023

WeMat, companie ce activează pe segmentul pardoselilor comerciale pe piața imobiliară, anunță venituri de 17 milioane de euro pentru 2022, înregistrând o creștere de 13,5% față de 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

WeMat și-a schimbat denumirea în 2022, din Decor Floor.

EXCLUSIV FOTO Familia Negoiță, a primarului Sector 3 și a fostului proprietar Dinamo, pregătește un nou ansamblu major, pe un teren cumpărat de la IKEA și NCH, parte dintr-o fostă fabrică CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Familia Negoiță, a primarului Sector 3 și a fostului proprietar Dinamo, pregătește un nou ansamblu major, pe un teren cumpărat de la IKEA și NCH, parte dintr-o fostă fabrică

”În 2022, piața imobiliară și construcțiile au traversat o perioadă bună în ceea ce privește dezvoltările. Cu toate acestea, există elemente de instabilitate în ceea ce privește previziunile economice și lanțurile de aprovizionare.

În ciuda numeroaselor provocări, am livrat peste 70.000 mp sistem de pardoseală tehnică în cele mai importante proiecte de birouri din București, peste 30.000 mp pardoseli din lemn și peste 30.000 mp finisaj ceramic pentru un proiect high-end rezidențial din București, precum și peste 25.000 mp pardoseală tehnică pentru o dezvoltare din Timișoara”, explică Octavian Moroianu, Fondator & CEO WeMat.

În 2023 WeMat menține previziunile de creștere, atât pe principala piață – România, cât și pentru piețele sale secundare, Ungaria și Bulgaria. Compania remarcă trei tendințe principale pentru 2023:

Apartamentele din România s-au scumpit cu aproape 50% în 8 ani. Un client din Capitală ar fi putut cumpăra locuința în care a stat cu chirie din 2015 CITEȘTE ȘI Apartamentele din România s-au scumpit cu aproape 50% în 8 ani. Un client din Capitală ar fi putut cumpăra locuința în care a stat cu chirie din 2015
  1. Clădirile “verzi” și eficiente sunt în centrul atenției, devenind mult mai mult decât un simplu criteriu de bifat pentru beneficiari. În 2023, proiectele vor fi abordate din punct de vedere al dezvoltării durabile, ce are la bază implementarea unor tehnologii și practici ce permit accesibilitatea pe termen lung, cu un impact minim asupra mediului. Reglementarea standardului nZEB cât și competiția din zona proiectelor noi dezvoltate va aduce cu siguranță o creștere pe segmentul sistemelor de fațade ventilate.
  2. Crește interesul clienților pentru soluțiile acustice inovative din punct de vedere al design-ului din spațiile de birouri.
  3. Dinamica economică generează un interes tot mai mare în sectoarele de automatizare a proceselor de programare și gestiune a fluxurilor de marfă. Ne îndreptăm spre o noua revoluție industrială, în care automatizarea și digitalizarea business-urilor se vor afla în prim-plan.  

Compania, care a funcționat sub denumirea Decor Floor, furnizează soluții de amenajare și construcții pentru dezvoltatori imobiliari din segmentele office, rezidențial, retail, hotelier sau industrial precum și investitorilor în active medicale sau educaționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
wemat
pardoseli