20 de hipermarketuri Auchan, dotate cu aparate de reciclare a dozelor de aluminiu

20 de hipermarketuri Auchan, dotate cu aparate de reciclare a dozelor de aluminiu
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 30 iun 2016

Can Pack Recycling și Asociația Alucro, deținătorul licenței Every Can Counts, împreună cu Auchan România, au lansat campania „Și mama reciclează!”, un proiect menit să îi încurajeze pe români să recicleze dozele de aluminiu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Grupul Can Pack, singurul producător de doze de aluminiu din România, din care face parte și Can Pack Recycling, a investit peste 300.000 de euro în această campanie prin care vrea să faciliteze accesul consumatorilor la aparate speciale de colectare a dozelor uzate de aluminiu, care sunt amplasate în douăzeci de hipermarketuri Auchan din țară.

”Întrucât obiceiurile se deprind în familie, iar mama este deseori modelul la care ne raportăm, campania „Și mama reciclează!” își dorește să fie un exemplu de bună practică atunci când vine vorba de eficientizarea resurselor pe care le avem. Ne dorim ca reciclarea dozelor de aluminiu să intre în rutina românilor”, a declarat Dragoș Doru, Director General Can Pack Recycling.

Grupul Chemie-Tech DMCC din Emiratele Arabe Unite va construi la Oltenița o fabrică de reciclare a uleiurilor auto CITEȘTE ȘI Grupul Chemie-Tech DMCC din Emiratele Arabe Unite va construi la Oltenița o fabrică de reciclare a uleiurilor auto

Campania, care va avea loc în perioada 30 iunie 2016- 30 iunie 2017, include și un mecanism de răsplată pentru consumatorii care vor colecta dozele de aluminiu în aparatele dedicate campaniei. Astfel, în funcție de opțiunile pe care le vor alege la fața locului, cei care vor folosi aparatele amplasate în hipermarketurile Auchan vor putea primi vouchere de cumpărături având o valoare ce reprezintă totalul dozelor introduse (fiecare doză valorează 4 bani) sau un premiu instant. La cel puțin cinci doze colectate, participanții pot opta pentru un bilet de tombolă care îi înscrie automat în extragerea pentru un premiu săptămânal sau lunar. În plus, consumatorii vor putea dona suma echivalentă dozelor introduse în aparat Asociației Non Profit Alucro, pentru programul Every Can Counts.

„După ce am lansat primul aparat automat de colectare a pet-urilor în anul 2011, ne bucurăm să aducem  în 20 de hipermarketuri Auchan aparate de reciclare a dozelor de aluminiu. Începând de astăzi, clienții Auchan pot contribui la un mediu înconjurător mai curat prin reciclarea dozelor de aluminiu”, a spus Andreea Săvulescu, Manager Comunicare Externă Auchan România.

Până la finalul anului, reprezentanții Can Pack Recycling speră să colecteze 25 de tone de doze folosite. Anual, compania reciclează circa 3.500 de tone care reprezintă circa 46% din cantitatea pe care o pune pe piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
auchan
doze aluminiu
reciclare
can pack