4.000 de angajați de la Miele sunt afectați de închiderile unor uzine. Fabrica din Brașov își continuă activitatea

4.000 de angajați de la Miele sunt afectați de închiderile unor uzine. Fabrica din Brașov își continuă activitatea
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2021

Producătorul german de electrocasnice Miele, care are o uzină la Brașov, a anunțat că 4.000 dintre angajații săi au fost afectați de închiderile unor uzine din cauza coronavirusului, transmite DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La finele lunii trecute, mai mulți angajați de la uzina Miele din Euskirchen (Germania) au fost găsiți pozitivi la testul COVID-19 astfel că 200 dintre cei aproximativ 500 de angajați de la această uzină au fost obligați să intre în carantină, a precizat un purtător de cuvânt de la Miele. La Euskirchen, Miele produce motoare pentru mașini de spălat, uscătoare, mașini de spălat vase și aspiratoare, arată Agerpres.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Din cauza problemelor la uzina de la Euskirchen a trebuit să fie suspendată și producția la mai multe uzine Miele din Germania, Polonia și Cehia, a adăugat purtătorul de cuvânt. Producția este programată să fie reluată în data de 10 martie.

Potrivit presei germane, doar fabricile de componente electronice din Brașov și Gutersloh (Germania) își continuă activitatea.

viewscnt
Afla mai multe despre
miele
angajati