Un ciocolatier belgian a fost desemnat cel mai bun patiser-cofetar din lume de către un juriu independent de jurnaliști, consolidând astfel reputația Belgiei în domeniul producției de ciocolată de cea mai bună calitate, informează Reuters.
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup
Pierre Marcolini a primit acest premiu atribuit de World Pastry Stars, o organizație cu sediul în Italia, compusă din maeștri bucătari din patiseria tradițională și din țări specializate în producția de ciocolată, precum Franța, Elveția și Japonia, scrie Agerpres.
CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Cel mai mare francizor din Spania și unul dintre cei mai bogați antreprenori din Insulele Canare, El Grupo Número 1, apropiat al proprietarului Zara, intră în România. "A venit vremea să ne extindem și într-un climat mai rece!"Renumite pentru stilul lor minimalist, produsele create de Pierre Marcolini au devenit de-a lungul anilor adevărate cadouri de lux, iar unele dintre cutiile sale de ciocolată se vând cu peste 100 de euro, deoarece expertul belgian oferă adeseori un aspect sofisticat prăjiturilor, bomboanelor, pricomigdalelor și jeleurilor sale.
Pierre Marcolini a deschis cofetării în mai multe țări, inclusiv în Germania și în China, care se aseamănă cu magazinele de lux.