Amazon a deschis primul său magazin fizic cu îmbrăcăminte

Amazon a deschis primul său magazin fizic cu îmbrăcăminte
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2022

Gigantul american Amazon și-a deschis primul magazin fizic cu îmbrăcăminte în apropiere de Los Angeles, relatează dpa.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Brandul Amazon Style și-a deschis porțile într-un centru comercial de lângă Los Angeles, deoarece compania intenționează să concureze cu lanțuri mari de magazine precum Macy's, scrie Agerpres.

Producătorul danez de îmbrăcăminte și mobilă LTP, cu afaceri anuale de aproape 100 milioane euro, a intrat în România CITEȘTE ȘI Producătorul danez de îmbrăcăminte și mobilă LTP, cu afaceri anuale de aproape 100 milioane euro, a intrat în România

"Amazon Style este conceput pentru a ajuta clienții să descopere look-uri pe care le doresc cu ajutorul unei experiențe la cumpărături personalizate și convenabile folosind tehnologie avansată și servicii de clasă mondială", a afirmat compania într-un comunicat.

Achiziționarea produselor va fi extrem de automatizată. Cu aplicația Amazon Shopping, clienții pot trimite articole de îmbrăcăminte la o cabină de probă, unde vor avea acces la un ecran tactil pentru a vedea mai multe opțiuni, pentru a solicita alte mărimi sau stiluri care le vor fi aduse direct la cabina de probă în câteva minute.

Cu o suprafață de aproape 2.800 de metri pătrați, magazinul este semnificativ mai mare decât magazinele anterioare ale Amazon.

Printre altele, grupul deține lanțuri mai mici de magazine cu produse alimentare, precum și supermarketul Whole Foods.

Compania intenționează, de asemenea, să deschidă alte magazine mai mari pentru a-și prezenta fizic gama largă de produse care se găsește pe Internet, potrivit mass-mediei americane.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
magazin