Amazon a inaugurat un magazin online de produse de înfrumusețare destinate profesioniștilor

Amazon a inaugurat un magazin online de produse de înfrumusețare destinate profesioniștilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iun 2019

Amazon.com a inaugurat luni un magazin online de produse de înfrumusețare destinate stiliștilor, frizerilor și esteticienilor profesioniști, informație care a influențat negativ acțiunile altor comercianți din acest sector, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Noul magazin online al Amazon va comercializa mărci de la Wella Color Charm și RUSK la OPI Professional și alte produse utilizate de obicei în saloane și spa-uri, a anunțat Amazon printr-o postare pe blog.

În urma anunțului Amazon, acțiunile retailerilor de produse de înfrumusețare Ulta Beauty au scăzut cu 3%, iar cele ale Sally Beauty Holdings cu 9%,.scrie News.ro.

FOTO IKEA a deschis al doilea magazin din România, cel mai mare din Sud-Estul Europei CITEȘTE ȘI FOTO IKEA a deschis al doilea magazin din România, cel mai mare din Sud-Estul Europei

Stiliștii vor putea găsi acum pe magazinul Amazon tot ce au nevoie pentru afacerea lor și la prețuri scăzute, cu livrare rapidă, în una sau două zile, în cazul comenzilor eligibile pentru serviciul Business Prime, potrivit Amazon.

”Stiliștii pot găsi mai multe dintre prousele de care au nevoie la prețuri extraordinare, cu opțiuni de livrare convenabile, oferindu-le mai mult timp pentru a se concentra pe ceea ce este mai important, clienșii lor”, a declarat Steve Kann, director pentru experiența oferită clienților la Amazon.

Cumpărătorii vor avea nevoie de autorizații, precum cele emise de state, în domeniul cosmeticii, frizeriei sau de estetician, pentru a cumpăra produsele.

Amazon și-a început afacerile în anii 1990, cu vânzări online de cărți, iar în prezent compania își desfășoară activitatea în sectoare de la cloud computin la produse de băcănie.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon.com
magazin online