Amazon a intrat în parteneriat cu Guvernul britanic pentru ca dronele de mici dimensiuni să poată face livrări

Amazon a intrat în parteneriat cu Guvernul britanic pentru ca dronele de mici dimensiuni să poată face livrări
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2016

Compania Amazon a anunțat că a intrat în parteneriat cu Guvernul britanic pentru a accelera procesul ce la va permite dronelor de mici dimensiuni să facă livrări, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Cel mai mare retailer online, care intenționează să folosească drone pentru livrări începând din 2017, a declarat că o echipă guvernamentală britanică, susținută de Autoritatea Civilă de Aviație, i-a acordat autorizația necesară pentru a explora procesul, scrie News.ro.

Anul trecut, Amazon a prezentat un clip în care arată cum o dronă poate livra pachete.

Luna trecută, Administrația Federală de Aviația a SUA a anunțat că folosirea dronelor pentru livrări va necesita reglementări separate de cele existente deja pentru uzul lor general.

Wal-Mart Stores Inc intenționează ca peste șase, până la nouă luni să folosească drone pentru a verifica stocurile din depozitele sale.

viewscnt
Afla mai multe despre
guvernul britanic
amazon