Asociația Berarii României are un nou președinte

Asociația Berarii României are un nou președinte

Mihai Voicu, director general Bergenbier

Profit.ro
Profit.ro
scris 27 ian 2022

Membrii Asociației Berarii României l-au ales în funcția de președinte pe Mihai Voicu, director general Bergenbier, companie parte a grupului Molson Coors.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Membrii Asociației Berarii României l-au ales în funcția de președinte pe Mihai Voicu, director general Bergenbier, companie parte a grupului Molson Coors. Începând cu 1 ianuarie 2022, Mihai Voicu a preluat această poziție de la Paul Barnett, președinte al URSUS Breweries, care a fost președintele în exercițiu începând cu 1 iunie 2021", anunță asociația.

INFOGRAFICE Salariile din retail. Cât câștigă un General Manager și cât încasează un casier CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Salariile din retail. Cât câștigă un General Manager și cât încasează un casier

„Sunt onorat să preiau funcția de președinte al Asociației Berarii României care revine Bergenbier pentru a șasea oară. Încep acest mandat cu determinarea de a continua proiectele derulate de asociație, orientate spre dezvoltarea durabilă a sectorului berii și către promovarea unui consum responsabil. Aștept cu încredere să colaborez cu toți partenerii noștri pentru a consolida impactul pozitiv al berii în economia locală și în viețile consumatorilor, în ciuda contextului dificil sanitar, social și economic care se anunță și în 2022”, a declarat Mihai Voicu, președinte Berarii României.

Mihai Voicu este director general la Bergenbier din martie 2020. S-a alăturat grupului Molson Coors în urmă cu mai bine de 11 ani, deținând anterior pozițiile de general manager la Kamenitza Brewery Bulgaria și director de vânzări la Bergenbier, scrie News.ro.

Începând din 2008, Asociația Berarii României a devenit parte a marii familii a producătorilor de bere europeni, reprezentați prin organizația Berarii Europei, fondată în 1958, la Bruxelles.

Membrii săi actuali sunt importanți producători de bere din România: Bergenbier, Heineken România SA, United Romanian Breweries Bereprod, Ursus Breweries și Martens, alături de microberăria Clinica de Bere. Împreună, cei șase producători furnizează 85% din cantitatea de bere consumată în România. Totodată, din asociație fac parte și reprezentanți ai producătorilor de materii prime: Soufflet Malt Romania și Asociația Producătorilor de Hamei din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
berarii româniei
mihai voicu
bergenbier