Brandul de haine preferat al lui Băsescu, Paul & Shark, a tras obloanele magazinului de pe Calea Victoriei

Brandul de haine preferat al lui Băsescu, Paul & Shark, a tras obloanele magazinului de pe Calea Victoriei
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 25 aug 2016

Brandul italian de haine de lux Paul & Shark, despre care se spunea că este preferat de fostul președinte Traian Băsescu, a tras obloanele magazinului aflat pe Calea Victoriei din București. Magazinul fusese deschis în franciză în 2008 de Alessandro Amato și Marian Mihart, care dețin și magazinele de ceasuri și bijuterii Cellini.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Spațiul de pe Calea Victoriei 102-110 în care era situat magazinul este gol.

În vara lui 2012, a fost deschis un magazin Paul&Shark în cadrul hotelului de cinci stele Vega din stațiunea Mamaia, magazin care încă funcționează.

Cofondatorul magazinelor Cellini investește într-un bloc de locuințe pe Bulevardul Unirii CITEȘTE ȘI Cofondatorul magazinelor Cellini investește într-un bloc de locuințe pe Bulevardul Unirii

De-a lungul timpului mai multe branduri de lux au deschis magazine pe Calea Victoriei, dar multe dintre ele s-au închis, precum Hugo Boss sau Escada. 

Paul&Shark este deținut în România prin firma Alliance Fashion, iar în 2015 aceasta a înregistrat, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor, o cifră de afaceri de 4,78 milioane lei (1,06 milioane euro), în scădere cu 11,3% mai mică decât în 2014, și pierderi de 2,6 milioane lei (578.000 euro).

Brandul Paul&Shark a fost creat în 1970, dar originile companiei din Italia sunt încă din 1921, și a devenit un punct de referință în întreaga lume pentru îmbrăcămintea sport de lux.

În prezent, colecțiile Paul&Shark pentru bărbați, femei și copii sunt disponibile în 73 de țări diferite, 458 orașe și 474 de puncte de vânzare situate în zone comerciale exclusiviste.

viewscnt
Afla mai multe despre
paul&shark
închidere
magazin
băsescu