Brandul Makeup Revolution: partea frumoasă a succesului

Brandul Makeup Revolution: partea frumoasă a succesului
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 9 iul 2020

Makeup Revolution este un renumit brand britanic a cărui activitate se bazează pe producerea produselor cosmetice. Marca a fost fondată în 2014, iar până în prezent a reușit să devină una dintre cele mai populare și îndrăgite mărci în întreaga lume, deoarece dispune de un sortiment bogat de produse cosmetice și de îngrijire de înaltă calitate și la prețuri accesibile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Fondatorii brandului Makeup Revolution https://makeup.ro/brand/274989/ sunt Adam Minto și antreprenorul Tom Allsworth care au reușit să aducă rapid un succes remarcabil mărcii. Aceștia s-au orientat spre dezvoltarea brandurior de produse cosmetice calitative, cu ajutorul cărora fiecare persoană să obțină un machiaj impecabil. De asemenea, fondatorii s-au bazat mereu pe aducerea noilor tendințe ale machiajului în cadrul magazinului, abordând o direcție  inovatoare în industria cosmetică. La doar 6 luni de la fondare gama largă de produse era deja propuse spre vânzare. Produsele au devenit rapid populare și aveau un preț accesibil pe piață.

Brandul lansează săptămânal produse noi, care sunt adaptate la ultimile tendințe și inovații. Dezvoltarea fiecărei game de produse cosmetice depinde foarte mult de feedback-ul clienților fideli, astfel încât dorințele și necesitățile consumatorilor determină inovația noilor produse incluse în magazinul online.

Makeup Revolution este una dintre mărcile cu cea mai rapidă creștere. Produsele sale sunt certificate PETA, sunt 76% vegane și nu sunt testate pe animale. Acestea sunt testate mai întâi în laborator și apoi pe pielea voluntarilor, astfel compania garantează calitatea la cel mai înalt nivel. Conceptul constă în dezvoltări inovatoare, ambalaje elegante și produse cosmetice de calitate, care sunt distribuite în peste 50 de țări și datorită cărora brandul a reușit să ocupe o poziție de lider pe piața industriei frumuseții, producând peste 400 de remedii.

Un sortiment bogat de produse cosmetice, cât și accesoriile calitative la fel i-au adus o popularitate mare acestui brand, iar în prezent continuă să își extindă portofoliul și să impresioneze prin calitate și prețuri accesibile. Astfel, în gama mare vei găsi diverse produse, precum bază pentru machiaj, corector, pudră de față, fond de ten, fard de obraz, fard de pleoape, eyeliner, rimel, gel pentru sprâncene, ruj de buze, creion pentru contur și multe altele, care vor satisface cerințele chiar și celor mai exigente persoane.

De asemenea, succesul mărcii se datorează și faptului că produsele sale cosmetice nu conțin emulgatori, gluten sau alte substanțe nocive, formula se bazează pe extracte naturale care protejează pielea de razele solare și de radicalii liberi. În plus, Makeup Revolution a fost una dintre primele mărci care a creat produse cosmetice pentru utilizatorii vegani, plasându-se în lista brandurilor cu cea mai largă gamă de produse.

În doar 5 ani de la fondare, Makeup Revolution a reușit să ajungă în TOP-3 al întreprinderilor cu cea mai rapidă creștere din Marea Britanie, iar datorită produselor cosmetice create cu mare drag pentru sexul frumos, brandul va deveni prietenul de încredere în realizarea celui mai frumos machiaj.

viewscnt
Afla mai multe despre
makeup revolution
cosmetice