CEO Nissa: Vom deschide un magazin în America, iar investiția va fi de 200-250 de mii de dolari

CEO Nissa: Vom deschide un magazin în America, iar investiția va fi de 200-250 de mii de dolari
Ana Iliescu
Ana Iliescu
scris 20 oct 2017

Producătorul local de modă Nissa, înființat în urmă cu aproape 12 ani, va intra pe piața americană luna viitoare, inaugurând un magazin de tip pop-up în Miami. Investiția va fi de 200-250 de mii de dolari, provenind din fonduri proprii și împrumuturi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

„Este un pop-up store, ceea ce înseamnă un contract pentru un an prin care testăm și, în funcție de rezultate, vom lua o decizie”, a spus Denisa Radian, CEO Nissa, specificând că investiția mai mică se datorează tipului de magazin.

FOTO Lidl a deschis primul pop-up store din România pentru colecția de haine „esmara by Heidi Klum”. Ce prețuri au articolele CITEȘTE ȘI FOTO Lidl a deschis primul pop-up store din România pentru colecția de haine „esmara by Heidi Klum”. Ce prețuri au articolele

Nissa intenționează să-și extindă lanțul de magazine în America deoarece piața americană de fashion este matură, iar compania vrea să atragă tipuri noi de clienți.

„Ideea este să avem un magazin, să fie poziționat undeva, iar oamenii să vină la noi, să încerce produsele, să le atingă”, a declarat CEO-ul, specificând că următorul plan este integrarea magazinului online cu cel offline.

În luna iulie, compania s-a extins pe piața poloneză, inaugurând un magazin în Varșovia.

În România, compania a păstrat magazine în marile centre comerciale, închizând, însă, majoritatea magazinelor stradale.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
nissa
denisa radian
magazin
afaceri