Coca-Cola oprește băutura energizantă Coca-Cola Energy. Dar numai în America de Nord

Coca-Cola oprește băutura energizantă Coca-Cola Energy. Dar numai în America de Nord
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mai 2021

Gigantul american Coca-Cola a anunțat că va înceta să mai comercializeze băutura energizantă Coca-Cola Energy în America de Nord, un produs lansat în forță anul trecut în contextul unei strategii care viza intrarea pe noi categorii de produse, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În schimb, Coca-Cola Energy va continua să fie prezentă pe rafturile din alte părți ale lumii, a precizat grupul american, arată Agerpres.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Decizia de a renunța la băutura energizantă face parte din planurile companiei Coca-Cola de a-și eficientiza produsele și a se concentra pe băuturile cu vânzări rapide în condițiile în care consumatorii preferă băuturile accidulate tradiționale și apa minerală odată cu ieșirea din pandemie.

Chiar dacă va înceta să mai comercializeze propria sa băutură energizantă, Coca-Cola deține în continuare pachetul majoritar de acțiuni la firma Monster Beverage Corp, unul dintre cei mai mari producători de băuturi energizante din SUA.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

Între timp, însă, rivalul PepsiCo și-a extins prezența pe segmentul băuturilor energizante odată cu preluarea mărcii Rockstar Energy și lansarea de noi versiuni de Mountain Dew destinate consumatorilor matinali. Joi, PepsiCo a demarat o campanie de promovare a noii sale băuturi Mtn Dew Rise Energy în care figurează starul NBA LeBron James, cel care timp de două decenii a fost imaginea băuturilor Coca-Cola.

Coca-Cola HBC România, membră a Grupului Coca-Cola Hellenic, este cea mai mare companie din industria băuturilor non-alcoolice din România. Coca-Cola HBC România are sediul social în Voluntari și deține trei fabrici de îmbuteliere pe teritoriul țării, localizate în Ploiești, Timișoara și Poiana Negri.

viewscnt
Afla mai multe despre
coca cola
energy