Cora și-a lansat magazinul online și la Constanța

Cora și-a lansat magazinul online și la Constanța
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 1 sep 2016

Rețeaua de hipermarketuri cora și-a extins serviciul de cumpărături online cora.ro la Constanța, până acum magazinul virtual era disponibil doar în București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Constanța este un punct strategic pe harta cora România, fiind de altfel singurul oraș, în afara Bucureștiului, unde avem două magazine. Extinderea cora.ro la Constanța a fost o decizie de business generată de evoluția magazinelor noastre din acest oraș și ne așteptăm ca noul serviciu să fie apreciat de clienții tradiționali și, de ce nu, să câștigăm clienți noi dintre aceia care așteptau o astfel de alternativă pentru a economisi timp”, a spus Codruța Borza, directorul magazinului cora Brătianu.

Pe site-ul cora.ro vor fi disponibile aproximativ 30.000 de produse, produsele fiind puse la dispoziția clienților constănțeni de hipermarketul cora Brătianu.

Cora va dubla în acest an hipermarketul din City Park Constanța și se dezvoltă pe online CITEȘTE ȘI Cora va dubla în acest an hipermarketul din City Park Constanța și se dezvoltă pe online

”2016 este anul online-ului pentru cora, serviciul extinzându-se în toate cele patru magazine din Capitală. Acum deschidem la Constanța și ne așteptăm, în ansamblu, la creșterea numărului celor care ne accesează site-ul, comparativ cu 400.000 de utilizatori anul trecut”, a mai spus Codruța Borza.

Potrivit cora, coșul de cumpărături online este triplu față de coșul din magazin, produsele cele mai cumpărate fiind articole din raioanele ultraproaspete (legume, fructe, carne), din raionul de băuturi (apă, băuturi răcoritoare), scutece etc.

Retailerul cora deține o rețea de 11 hipermarketuri, magazinul online și servicul coraDrive.

viewscnt
Afla mai multe despre
cora
investiții
magazine
online