Directorul de operațiuni al Coca-Cola România și Moldova a fost promovat country manager al Coca-Cola Irlanda

Directorul de operațiuni al Coca-Cola România și Moldova a fost promovat country manager al Coca-Cola Irlanda
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 20 dec 2016

După un mandat de 3 ani în funcția de director de operațiuni Coca-Cola România și Moldova, Petre Șandru a fost promovat, urmând să preia începând cu luna ianuarie 2017 funcția de country manager al Coca-Cola din Irlanda.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În acest rol, misiunea sa este de a consolida business-ul local, de a asigura creșterea fiecărui brand din portofoliu, dezvoltând și implementând strategii de marketing bine conturate care răspund la provocările pieței, potrivit unui comunicat al companiei.

Noua oportunitate profesională vine în contextul în care, sub managementul lui Petre Șandru, Coca-Cola România a înregistrat în fiecare an rezultate foarte bune pentru toate produsele din portofoliu și a întâmpinat piața cu inovații de top.

Petre are o experiență de peste 11 ani în cadrul Coca-Cola, fiind inițial Brand Manager, apoi Director Operațional pentru România și Moldova și Director Comercial pentru patru țări din regiune: România, Moldova, Bulgaria și Albania. Înainte de a se angaja la Coca-Cola, el a lucrat pentru JT International.

FrieslandCampina România își creează un departament de dezvoltare a relației cu fermierii CITEȘTE ȘI FrieslandCampina România își creează un departament de dezvoltare a relației cu fermierii

Petre Șandru este Absolvent al Universității Politehnice din București. Succesorul la conducerea Coca-Cola România și Moldova va fi anunțat în curând.

În România, sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) și partenerul său, Coca-Cola Hellenic (CCH) România, care îmbuteliază și distribuie produsele Coca-Cola sub licența The Coca-Cola Company în România.

Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, cu peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase și necarbogazoase și peste 700.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
coca-cola
promovare