Directorul general al FrieslandCampina România va coordona activitatea companiei în Spania și Portugalia

Directorul general al FrieslandCampina România va coordona activitatea companiei în Spania și Portugalia

Cornel Cărămizaru

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 sep 2019

După un mandat de patru ani ca director general al FrieslandCampina România, Cornel Cărămizaru a fost numit managing director pe zona Spania & Portugalia, mandatul său începând cu data de 1 octombrie, iar numirea succesorului se va face până la acea dată, a anunțat, luni, compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În calitatea lui de managing director, Cornel Cărămizaru va coordona activitatea FrieslandCampina din Spania și Portugalia, scrie News.ro.

ʺAnul acesta a fost un an record pentru FrieslandCampina România și pentru brandul Napolact. Ne-am dezvoltat ca organizație, am crescut brandul Napolact la un nivel pe care nu cred că mulți îl sperau, am investit în segmentul lactatelor ecologice, contribuind semnificativ la creșterea categorieiʺ, a spus Cornel Cărămizaru.

Clienții unui restaurant din Barcelona vor putea să își achite comenzile cu o aplicație de recunoaștere facială CITEȘTE ȘI Clienții unui restaurant din Barcelona vor putea să își achite comenzile cu o aplicație de recunoaștere facială

Cornel Cărămizaru are o carieră de peste 23 de ani în industria bunurilor de larg consum. S-a alăturat echipei FrieslandCampina România în 2011, ocupând funcția de director de vânzări. În 2016 a fost numit managing director, fiind primul român la conducerea FrieslandCampina România.

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizație aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate.

FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte.

viewscnt
Afla mai multe despre
frieslandcampina
cornel cărămizaru