Dr. Oetker a achiziționat brandul “Morărița“ de la Panovia Prod

Dr. Oetker a achiziționat brandul “Morărița“ de la Panovia Prod
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 13 dec 2016

Producătorul de aditivi alimentari Dr.Oetker România a cumpărat brandul de patiserie congelată Morărița de la compania Panovia Prod, care deține o fabrică în  Oltenița, județul Călărași.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Morărița este un brand prezent în categoria produselor de patiserie congelată de pe piața românească din 2004, având un portofoliu variat de produse: foi de plăcintă, aluat pentru foietaj, minipateuri, croissante cu unt, saleuri și ștrudele cu diferite umpluturi.

Prin această achiziție, Dr. Oetker România își diversifică portofoliul de produse și în categoria deserturilor congelate.

Producția întregului portofoliu sub marca Morărița, se va desfășura în fabrica Panovia, din Oltenița.

Immofinanz rebranduiește cele patru centre comerciale din România în VIVO! și începe construcția unui parc de retail la Brașov CITEȘTE ȘI Immofinanz rebranduiește cele patru centre comerciale din România în VIVO! și începe construcția unui parc de retail la Brașov

Panovia va active în continuare pe piața produselor de patiserie congelată, concentrându-se pe activitatea de producție și pe segmentul de piață bake off, unde compania desfășoară cea mai mare parte din operațiuni. Fabrica produce și mărci private.

În 2015, Dr. Oetker România a cumpărat un brand de ingrediente pentru patiserie și deserturi, vopsele de ouă și conservanți de la firma Alex&Comp, din localitatea Vânători, județul Galați, deținută de doi oameni de afaceri români.

Compania germană Dr. Oetker are o tradiție de 125 de ani pe plan internațional, iar în România activează încă din anul 1998.

Dr. Oetker România ocupă, cu cele peste 400 produse, poziția de lider de piață pe categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanți pentru legume și fructe, pizza & snack-uri congelate.

Panovia Prod este deținută prin firma Rimco de oamenii de afaceri libanezi Karom și Mounir Halawani, Crytonina Investment LimitedCipru și Spaskort Holdings Limited Cipru, potrivit Termene.ro. Anul trecut compania a avut o cifră de afacei de 24,7 milioane lei, în creștere cu peste 15% față de 2014.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
dr. oetker
achiziție