evoMAG investește 50.000 de euro într-un sistem de management al depozitului

evoMAG investește 50.000 de euro într-un sistem de management al depozitului
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 feb 2020

Retailerul online evoMAG investește 50.000 de euro într-un sistem de tip Warehouse Management System (WMS), ca parte a strategiei de creștere a vânzărilor în 2020.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Sistemul de management al depozitului are ca obiectiv îmbunătățirea timpilor de livrare a produselor către clienții finali, ca urmare a automatizării operațiilor cu stocul.

Regimul articolelor pirotehnice pregătit să fie înăsprit: Interzis la petarde și pocnitori. ”Sunt aruncate la ore nepotrivite sau excesiv, conducând la lipsa somnului, spaimă sau crize.” CITEȘTE ȘI Regimul articolelor pirotehnice pregătit să fie înăsprit: Interzis la petarde și pocnitori. ”Sunt aruncate la ore nepotrivite sau excesiv, conducând la lipsa somnului, spaimă sau crize.”

Magazinul online comercializează circa 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness, asigurări și produse destinate nou-născuților.

evoMAG, companie românească de familie, a fost fondată în 2005 de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

viewscnt
Afla mai multe despre
evomag
sistem de management al depozitului