Fashion House Pallady a început predarea spațiilor comerciale către chiriași

Fashion House Pallady a început predarea spațiilor comerciale către chiriași
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 nov 2020

Fashion House Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outlet-uri la nivel european, a început predarea spațiilor comerciale din Fashion House Pallady către chiriași.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dezvoltat în partea de est a Bucureștiului, la ieșirea pe autostrada A2, noul Outlet Centre își va deschide porțile pe 25 martie 2021.

Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Andrei Cionca, Impetum Group: Firmele nu trebuie să mai spere să revină la ce a fost, pentru că nu se va întâmpla. Schimbare radicală a modelului de business pentru companii ale viitorului CITEȘTE ȘI Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Andrei Cionca, Impetum Group: Firmele nu trebuie să mai spere să revină la ce a fost, pentru că nu se va întâmpla. Schimbare radicală a modelului de business pentru companii ale viitorului

Outlet-ul va avea o suprafață totală de 13.000 de metri pătrați.

Proiectul, în valoare totală de 25 de milioane de euro, va fi dezvoltat în două etape și va include 60 de magazine, restaurante și o zonă de joacă pentru copii. Fashion House Pallady este închiriat în proporție de circa 50%.

Portofoliul de proiecte realizate include șase centre outlet Fashion House, în Polonia, România și Rusia.

Primul centru outlet Fashion House a fost deschis în 2004 în orașul polonez Sosnowiec, în apropiere de Katowice. În prezent, centrele outlet Fashion House pun la dispoziție în fiecare an circa 250 de mărci internaționale celor 10 milioane de clienți în patru unități din România și Rusia, cu o suprafață totală de aproximativ 50.000 mp.

Fashion House Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară.

viewscnt
Afla mai multe despre
fashion house group
puma