FOTO 10 cadouri inspirate pentru sezonul surprizelor

FOTO 10 cadouri inspirate pentru sezonul surprizelor
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 23 oct 2019

Alegerea unui cadou, pentru oricine ar fi el, nu este deloc o misiune ușoară. Poate ați epuizat deja variantele de cadou cu care să mergeți la sigur, așa că acum vă doriți “altceva” sau poate nu cunoașteți foarte bine persoana către care se va îndrepta darul vostru.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Indiferent de situație și pentru că urmează tot felul de sărbători pentru care veți dori să achiziționați cadouri diferite, avem pentru voi o veste bună!

Cu o simplă vizită online sau în showroom-urile SensoDays, descoperirea cadoului perfect se va transforma din “misiune imposibilă” în “misiune îndeplinită”.

Secretul? Cadourile corporate, pe care SensoDays le reinterpretează în “cadouri universale” astfel încât să alegeți dintre ele cele mai potrivite daruri pentru șef, un colaborator profesional important, colegi sau chiar familie și prieteni.

Cadouri “altfel” care se “asortează” oricărei situații

Nu aveți prea mult timp la dispoziție și vreți un cadou “universal”, dar de calitate și, mai ales, care să fie apreciat? Cadourile corporate sunt ambalate diferit, sunt alese intuitiv, astfel încât să surprindă prin aspect, eleganță, rafinament, dar și … versatilitate.

Așadar, fie că vă gândiți la șef, coleg, prieten, soră sau un amic, iată trei soluții de cadouri corporate potrivite fiecărei variante.

Ambianța Cube Orange, un set frumos ambalat de la Maison Berger include un difuzor parfum de cameră Berger Bouquet Parfume Cube Orange de Cannelle și Card parfumat Max Benjamin Festival des Citrons.

Elegant și special, For Friends Dancing este format din 2 pahare Schott Zwiesel Bar Special Dancing Tumbler, un set Berger Duo Etincelle Bouquet Parfume Cube Grise  + lumânare parfumată Exquisite Sparkle – toate ambalate într-o cutie cadou cu închidere magnetică și fundiță Navy Blue.   

FOTO 10 cadouri inspirate pentru sezonul surprizelor

Cum mereu suntem cu gândul la o vacanță exotică, un alt cadou ideal ar fi și Travel Exotic, un pachet cu set odorizant de mașină Berger Relaxing Escapade, o rezervă ceramică Soleil Divin˗Cana Villeroy & Boch NewWave Caffe Bee-eater giftbox și un disc ceramic parfumat Berger Lolita Lempicka.

FOTO 10 cadouri inspirate pentru sezonul surprizelor

Seturile de cadou “Pentru ea & Pentru el” – variante SensoDays mai personalizate, cu o notă aparte

Vreți să mergeți la sigur, vă doriți ca acest proces să fie unul rapid și simplu, dar în același timp aveți nevoie și de un cadou personalizat, cu o notă aparte, destinată special celei sau celui la care va ajunge?

Pe SensoDays, aveți o mulțime de cadouri “Pentru ea & Pentru el”, însă cele mai speciale rămân tot variantele corporate.

Pentru ea

Orice femeie face din pauza de cafea o mică operă de artă, așa că ajutați-vă prietena, mama, sora, colega sau chiar șefa să se transforme într-o mică artistă cu setul Travel for Her, un pachet în care sunt incluse un odorizant mașină Berger Lolita Lempicka, o cană Villeroy & Boch NewWave Caffe Bee-eater giftbox și un set șervețele hârtie Villeroy & Boch Winter Specials C-Napkin Reindeer. 

FOTO 10 cadouri inspirate pentru sezonul surprizelor

Pentru o “poveste Crăciun” cu aromă de Lolita,  o bună idee de cadou este și pachetul Premium Xmas Lolita Mood. Setul dedicat feminității este format din: 2 pahare șampanie LSA International Moya, un suport farfurii Sander Gobelins Around the Tree,  Original˗Difuzor parfum cameră Berger Bouquet Premium Lolita Lempicka Transparent, Set odorizant mașină Berger Lolita Lempicka, Disc ceramic parfumat Berger Lolita Lempicka – toate ambalate într-o cutie cadou FoldaBox Large cu închidere magnetică și fundiță black.

FOTO 10 cadouri inspirate pentru sezonul surprizelor

Pentru el

Notele masculine de eucalipt și citrice, fundalul de ape curgătoare și formele porțelanului Zafferano fac din setul Coffee Break Zafferano Blue un pachet potrivit pentru orice bărbat. Include: 2 cești și farfuriuțe cafea Zafferano Blue, set Berger Duo Bouquet Parfume Cube și o lumânare parfumată 80g Fraicheur d'Eucalyptus.

FOTO 10 cadouri inspirate pentru sezonul surprizelor

Un alt cadou masculin special este și For Friends Whisky Arran, un pachet format din  set 2 pahare LSA International Whisky Arran cu suport lemn nuc, un difuzor parfum camera Berger Bouquet Parfume Cube Exquisite Sparkle și o decorațiune brad Villeroy & Boch My Christmas Tree Bell Teddies.

FOTO 10 cadouri inspirate pentru sezonul surprizelor

Pentru ei, amândoi

Nimic nu e mai plăcut decât un moment special, împărtășit cu cineva drag. Ghidați-vă după asta când faceți alegerea cadoului pentru un cuplu, iar propunerea noastră este setul Coffee Break Duo Awake Orange, format din 2 cești și farfuriuțe espresso Villeroy & Boch Coffee Passion Awake, un difuzor parfum cameră Berger Bouquet Parfume Cube Orange de Cannelle 125ml și Decorațiune Villeroy & Boch Toys Delight Royal Classic Glass Ball Snowman.

FOTO 10 cadouri inspirate pentru sezonul surprizelor

Cadouri corporate premium, pentru colaboratorii profesionali importanți sau oferite în cadrul unor ocazii speciale

Există și situații în care cadourile sunt destinate fie unor persoane importante din domeniul profesional, fie unor oameni dragi, care marchează un moment special în viața lor. Tot SensoDays îți propune darurile perfecte pentru ei, venite și de această dată din sfera cadourilor corporate.

Premium Xmas Happy Shots asigură atmosfera caldă, de sărbătoare, fiind un set format din 2 pahare LSA International Moya Liqueur, un suport farfurii Sander Gobelins Around the Tree, un difuzor parfum cameră Berger Aroma Happy Fraicheur Aquatique, o lumânare parfumată Berger Aroma Happy Fraicheur Aquatique, un set odorizant mașină Berger Aroma Happy Fraicheur Aquatique, o rezervă ceramică – toate ambalate într-o cutie cadou mare, cu închidere magnetică și fundiță black.

FOTO 10 cadouri inspirate pentru sezonul surprizelor

Pentru o invitație la o escapadă ceva mai nonconformistă, puteți alege pachetul Exclusiv Sparkling Montegrappa, format din pix Montegrappa Elmo-X, un set 2 pahare șampanie LSA International Space Platinum, o Decorațiune Villeroy & Boch Annual Christmas Edition Bell 7cm și o lumânare parfumată Berger Resonance Relaxing Escapade Soleil Divin.

FOTO 10 cadouri inspirate pentru sezonul surprizelor

Aveți destule motive, dar și exemple pentru care să puneți aceste cadouri corporate în topul listei voastre de cumpărături. Le găsiți pe toate la SensoDays, platforma numărul 1 în produse pentru Home Décor, prezentă în peste 150.000 de case din România, cu cel puțin un produs special care să dea farmec și căldură acelui cămin.

viewscnt
Afla mai multe despre
cadouri
sensodays