FOTO Mega Image intră pe listă și începe să retragă loturi de înghețată

FOTO Mega Image intră pe listă și începe să retragă loturi de înghețată
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 aug 2021

Mega Image retrage de la comercializare mai multe loturi de înghețată Milka și KitKat, deoarece conțin oxid de etilenă peste limita admisă legal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cazul Milka, înghețată ministick, este vorba de loturile MI1135 și MI1136 cu termenul de valabilite 31.05.2023. În cazul KitKat înghețată pe băț, este vorba de lotul PL1048, cu termen de valabiliate 28.02.2023.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 de mil. dolari pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 de mil. dolari pentru transformarea fabricii din Otopeni

FOTO Mega Image intră pe listă și începe să retragă loturi de înghețată

Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, constatându-se rezultate necorespunzătoare la analizarea unui ingredient utilizat la fabricarea produselor, având un nivel peste limitele legale de oxid de etilenaă. Toate produsele retrase urmează a fi distruse.

Clienții sunt rugați să nu consume produsele și să le distrugă sau să le returneze.

Mai multe loturi de înghețată au fost retrase de la vânzare în ultima perioadă din magazine precum Cora, Metro sau Carrefour din cauza conținutului de oxid de etilenă.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
înghețată