Grupul City Grill deschide restaurantul Becker Brau și caută parteneri pentru extinderea brandului Hanul Berarilor în țară

Grupul City Grill deschide restaurantul Becker Brau și caută parteneri pentru extinderea brandului Hanul Berarilor în țară
Ana Iliescu
Ana Iliescu
scris 18 apr 2019

Grupul City Grill deschide luna viitoare restaurantul Becker Brau, situat în incinta fostei fabrici de bere din cartierul bucureștean Uranus, în urma unei investiții de 500.000 euro, și plănuiește extinderea brandului Hanul Berarilor în țară, prin colaborarea cu operatori de restaurante.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Suntem foarte deschiși pentru noi locații, iar în prezent există discuții pentru un restaurant în Oradea. Suntem în căutare de locații și în Cluj, Timișoara, Iași și Constanța. Deocamdată așteptăm ca cei care au restaurante în alte orașe să ne contacteze. Noi căutăm operatori care își doresc să funcționeze sub brandul Hanul Berarilor, deci, practic, restaurante deja existente care își doresc o franciză sau colaborare cu brandul Hanul Berarilor”, spune Daniel Mischie, CEO Grup City Grill, pentru Profit.ro.

La începutul anului, Profit.ro anunța planul de extindere al lanțului City Grill în mai multe orașe importante din țară, după mulți ani de operare exclusiv pe piața din București. Proprietarul Dragoș Petrescu căuta clădiri potrivite pentru restaurante City Grill sau Hanul Berarilor în Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Constanța, Sibiu.

Parlamentul a adoptat legea PSD care instituie scutiri de taxe și reduceri de TVA pentru cazinouri, restaurante sau cluburi amplasate pe insule și grinduri. Insule precum Belina pot beneficia de facilități CITEȘTE ȘI Parlamentul a adoptat legea PSD care instituie scutiri de taxe și reduceri de TVA pentru cazinouri, restaurante sau cluburi amplasate pe insule și grinduri. Insule precum Belina pot beneficia de facilități

Conform spuselor CEO-ului, grupul City Grill continuă investițiile în renovarea și retehnologizarea restaurantelor deja existente, bugetul de investiții pentru acest an fiind de 3,5 milioane de euro.

Restaurantul Becker Brau, care va fi deschis luna viitoare, se află în incinta fostei berării Becker Brau din cartierul bucureștean Rahova, are o suprafață de peste 1.000 metri pătrați și poate găzdui până la 300 oaspeți în interior și 200 pe terasă.

Investiția totală s-a ridicat la peste 500.000 de euro, iar deschiderea face parte dintr-un plan amplu de dezvoltare al Grupului City Grill, care vizează extinderea portofoliului de restaurante în clădiri sau locuri cu istoric în domeniul ospitalității, în București sau orașe mari din țară.

Primul trimestru al acestui an s-a încheiat cu o cifră de afaceri de 7,5 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 20% față de perioada similară din 2018.

În 2018, grupul City Grill a ajuns la o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro, cu o creștere de 11% față de anul precedent, menținându-și ritmul de creștere și anul acesta, conform estimărilor CEO-ului. Valoarea investițiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro.

City Grill are peste 1.350 de angajați în restaurantele și cafenelele operate.

Fondat în 2004, grupul City Grill operează în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Café.

viewscnt
Afla mai multe despre
city grill
restaurante
hanul berarilor
extindere