Grupul german Kärcher deschide în România o nouă fabrică, investiție de 20 milioane euro: Vom exporta de aici în toată lumea

Grupul german Kärcher deschide în România o nouă fabrică, investiție de 20 milioane euro: Vom exporta de aici în toată lumea
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 12 mai 2021

Kärcher va deschide la Curtea de Argeș, în octombrie, a doua fabrică de aspiratoare și alte aparate de curățenie, după o investiție de 20 de milioane de euro. Grupul german a inaugurat prima unitate în aceeași localitate, în 2016, investiția fiind atunci de 15 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Din 2022, vom avea o capacitate de producție de 4,2 milioane de unități. Acestea vor fi exportate în toată lumea”, a anunțat Lilia Sedlar, președinte regional  Kärcher în Europa de Est.

Fabrica din Curtea de Argeș, operată prin firma CER Cleaning Equipment, avea anul trecut 500 de angajați, iar din luna ianuarie a anului viitor va funcționa cu un personal însumând 1.000 de salariați.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Grupul german este prezent pe plan local, de asemenea, prin furnizorul de echipamente de curățenie Kärcher România. Compania are două linii mari de activitate: echipamente profesionale de curățare (destinate clienților din diverse industrii), respectiv produse de curățare de uz casnic, adresate clientului final.

Cum a anunțat anterior Profit.ro, business-ul Kärcher România a crescut anul trecut cu 18% și a ajuns la 23 de milioane de euro. Pentru 2021, compania și-a propus o creștere de peste 10% a afacerilor, susținută în principal de vânzările de echipamente profesionale.

Compania de consultanță PCF Investment Banking a instrumentat, pentru grupul CocoRico preluarea operațiunilor din România ale gigantului Banvit Foods și a atras finanțare de la CEC si EximBank. Interviu cu Mihai Iordan, Managing Partner CITEȘTE ȘI Compania de consultanță PCF Investment Banking a instrumentat, pentru grupul CocoRico preluarea operațiunilor din România ale gigantului Banvit Foods și a atras finanțare de la CEC si EximBank. Interviu cu Mihai Iordan, Managing Partner

Compania urmărește să-și dubleze afacerile, la peste 40 de milioane de euro, în termen de 5 ani.

Kärcher România a deschis miercuri un magazin în București și va continua extinderea cu orașe precum Constanța și Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
karcher
aspiratoare
fabrică