În luna cireșelor, curăță și parfumează aerul pe care îl respiri cu produsele Maison Berger Paris

În luna cireșelor, curăță și parfumează aerul pe care îl respiri cu produsele Maison Berger Paris
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 17 mai 2022

În mai, luna cireșelor și a primelor raze de soare care vestesc sezonul cald, e timpul pentru o nouă transformare. SensoDays îți propune acum o promoție de neratat, în cadrul căreia lămpile catalitice și odorizantele sunt în prim plan, totul pentru a curăța și parfuma aerul pe care îl respiri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Calitatea aerului este deosebit de importantă, iar dacă la exterior nu putem influența prea mult lucrurile, în mediul interior avem la dispoziție destule soluții. Printre acestea, lămpile catalitice și odorizantele care pot curăța și parfuma cu succes aerul casei, dar și al mașinii noastre.

În luna cireșelor, curăță și parfumează aerul pe care îl respiri cu produsele Maison Berger Paris

Poluarea aerului: pe primele locuri la factori de risc pentru morbiditate

Poluarea de exterior și cea de interior ne pot afecta serios sănătatea. Dovadă stă statistica oferită de Organizația Mondială a Sănătății care arată că, după hipertensiune și fumat, poluarea aerului este în topul factorilor de risc pentru morbiditate.

Principalii factori care pot determina poluarea aerului la interior

În casă, dar și în alte spații închise, cum ar fi mașină, poluarea aerului este dată de o mulțime de factori.

Animalele de companie, produsele de curățare, folosirea cuptorului sau a plitei, praful, dar și o combinație între factorii de poluare externi cu cei interni (de exemplu, polenul combinat cu acarienii din casă) – toate contribuie la o scădere a calității aerului în care locuim sau ne desfășurăm activitatea.

  • Lampa catalitică Maison Berger Paris de la SensoDays oferă un aer proaspăt și curat

Una dintre modalitățile naturale prin care poți curăța și purifica aerul din interior este folosirea lămpii catalitice de la Maison Berger Paris. Mecanismul este unul simplu: prin sistemul de cataliză, lampa atrage moleculele de impurități și le distruge.

În luna cireșelor, curăță și parfumează aerul pe care îl respiri cu produsele Maison Berger Paris

În plus, aceste produse pot fi utilizate atât cu un combustibil neutru, cât și cu un parfum sau uleiuri esențiale, Maison Berger oferind o mare variatate de combinații. Astfel, ele sunt recomandate și femeilor gravide, copiilor și celor cu astm sau diverse alergii, știindu-se că aceste persoane sunt în general mult mai sensibile la mirosuri.

Începe și tu un "May make-over" de poveste, așa că intră pe SensoDays și alege-ți preferatele

Poți opta pentru un set lampă catalitică cu parfum Berger Premium Gold cu note de iederă, anason, lemn dulce, violete, cireșe, iris și caramel sau pentru variante de lămpi individuale, cum este lampa catalitică Berger Dare Nude & Grise, pentru care îți alegi tu parfumul preferat.

În luna cireșelor, curăță și parfumează aerul pe care îl respiri cu produsele Maison Berger Paris

Dacă vrei să ieși din tipare, Maison Berger Paris are câteva piese de rezistență, lămpi catalitice din porțelan, cu un design inedit, creat de Michael Rostang, cum este această lampă catalitică Berger les Editions D'Art Cuisinier.

  • Odorizante auto Berger pentru drumuri lungi sau scurte

Mașina este un alt spațiu de interior în care ne petrecem destul de mult timp și pe care îl percepem ca pe o continuare a casei noastre. Pentru drumurile lungi sau scurte, și în mașină ai nevoie de un aer curat, împrospătat și sănătos.

Odorizantele auto Berger îți vor veni în ajutor în acest sens, reîmprospătând aerul și parfumându-l cu notele preferate, atunci când alegi un odorizant parfumat. Fiecare astfel de odorizant are o intensitate diferită tocmai pentru a-l putea alege pe cel potrivit ție.

Dacă până acum ai neglijat acest aspect, al calității aerului din interiorul mașinii tale, e timpul să iei măsuri în acest sens, mai ales că se apropie vara și, pentru mulți, mașina va fi mijlocul de transport către destinații de vis.

La SensoDays ai odorizante Maison Berger Paris pentru toate bugetele, cerințele și preferințele

Dacă tot ce vrei este să elimini din mașină mirosul de tutun sau cel specific animalelor de companie, Berger are în portofoliu astfel de produse.

În cazul în care vrei să aduci și o notă parfumată, alege setul odorizant mașină Berger Lolita Lempicka, set care include difuzor și rezervă ceramică. Pe lângă curățarea aerului, vei avea parte și de arome senzuale, florale, răspândite de discul ceramic impregnat cu parfumul Lolita Lempicka. Rezerva ceramică se va putea schimba ulterior, variantele de arome sunt nelimitate.

În luna cireșelor, curăță și parfumează aerul pe care îl respiri cu produsele Maison Berger Paris

În luna mai, curățarea aerului pe care îl respiri devine un obiectiv principal, bifat cu ajutorul produselor de pe SensoDays.

Contează mereu pe SensoDays, numărul unu în materie de Home Décor din România, website-ul cu cel puțin un produs în peste 250.000 de case ale românilor.  De astă dată, obiectivul SensoDays este un aer mai curat și împrospătat, obiectiv care va fi atins cu succes prin produsele alese.

viewscnt
Afla mai multe despre
odorizante
lămpi catalitice
sensodays