Inspectorii sanitari au pornit în control pe litoral. Unde s-au dus să verifice restaurantele și terasele

Inspectorii sanitari au pornit în control pe litoral. Unde s-au dus să verifice restaurantele și terasele
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iun 2019

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a lansat luni la Constanța "Comandamentul Sezon Estival 2019", pentru protejarea sănătății publice a turiștilor aflați în vacanță pe litoralul românesc, informează ANSVSA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând de luni și până la sfârșitul lunii august, echipe de inspectori sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor vor verifica modul în care sunt respectate condițiile sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind producerea, prelucrarea, depozitarea, transportul și comercializarea produselor alimentare, potrivit ANSVSA.

Activitatea Comandamentului va fi realizată de 59 de inspectori, scrie Agerpres.

FOTO IKEA a deschis al doilea magazin din România, cel mai mare din Sud-Estul Europei CITEȘTE ȘI FOTO IKEA a deschis al doilea magazin din România, cel mai mare din Sud-Estul Europei

Inspectorii ANSVSA vor acționa în șapte zone de interes turistic: Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costinești și Mangalia - Vama Veche.

Tipurile de unități vizate sunt: cantinele taberelor școlare, depozitele alimentare, unitățile de tip supermarket și hipermaket, magazinele alimentare, pensiunile turistice, laboratoarele de cofetărie și patiserie, beach-baruri, restaurantele și alte unități de alimentație publică, în care se prepară și se servesc alimente, relatează ANSVSA.

viewscnt
Afla mai multe despre
ansvsa
cotroale
litoral