Intersnack International, care deține brandurile Chio, Felix, Nutline și Pom-Bär, poate prelua Li-Corn SAS

Intersnack International, care deține brandurile Chio, Felix, Nutline și Pom-Bär, poate prelua Li-Corn SAS
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 sep 2020

Consiliul Concurenței a anunțat că a autorizat operațiunea prin care producătorul de chipsuri, alune și semințe Intersnack International BV, care deține brandurile Chio, Felix, Nutline și Pom-Bär, și grupul Michael Ehmann preiau în comun Li-Corn SAS și filialele sale - Nataïs SAS, Nataïs Pop Corn South Africa SAS și SCI Pop Corn Immobilière.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Intersnack International BV și grupul Michael Ehmann intenționează să preia compania Li-Corn SAS și filialele sale, Nataïs SAS, Nataïs Pop Corn South Africa SAS și SCI Pop Corn Immobilière. În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața romȃnească sau pe o parte substanțială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal”, a informat autoritatea de concurență.

Proprietarul Brico Depot rămâne pe pierdere în România, în pofida afacerilor în creștere CITEȘTE ȘI Proprietarul Brico Depot rămâne pe pierdere în România, în pofida afacerilor în creștere

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Grupul Intersnack este activ în domeniul producției și distribuției de snacks-uri sărate în Europa, inclusiv în România, dar și în alte țări.

Grupul Michael Ehmann este prezent în principal în industria porumbului pentru popcorn, mai ales prin filiala sa, Li-Corn, aceasta având o prezență redusă în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
intersnack international
chio
felix
nutline