KFC scoate pe piața din România peste 400 de posturi. Salariile oferite

KFC scoate pe piața din România peste 400 de posturi. Salariile oferite
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iun 2021

KFC România, franciză deținută pe plan local de Sphera Franchise Group, scoate pe piață peste 400 de locuri vacante, în restaurantele din București și în provincie, pentru diferite funcții, precum lucrători bucătărie, casieri, curieri, manageri, precum și în cadrul serviciului propriu de livrare - KFC Delivery.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

KFC propune un salariu începând de la 2.400 lei net pentru Crew Member, începând cu luna a treia de colaborare, de la 3.500 lei net  pentru posturile de Manager și de la 4.740 lei net pentru Directorii de restaurante. Sumele includ salariul, tichetele de masă și bonusurile acordate în funcție de performanțe, conform criteriilor definite.

Acționarii Braiconf achiziționează terenurile fostelor platforme Comat și Remat din Brăila pentru a reloca fabrica CITEȘTE ȘI Acționarii Braiconf achiziționează terenurile fostelor platforme Comat și Remat din Brăila pentru a reloca fabrica

La angajare, oferta presupune salariul de încadrare cu posibilitatea de majorare după 2 luni de activitate, 1 an și 2 ani, tichete de masă și alte beneficii, precum prime de sărbători sau bonusuri interne (spre exemplu, prima de loialitate, care se acordă la 1 an, la 10 ani, la 20 ani).

În prezent, KFC deține în portofoliul local 88 de restaurante și are peste 3600 de angajați, pe diferite poziții.

Compania, care îi are ca acționari majoritari pe oamenii de afaceri Nicolae Badea, Radu Dimofte și Lucian Vlad, a fost adusă la cota Bursei de Valori București în toamna anului 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc românia
locuri de munca