Lemet a investit anul acesta 4,3 milioane de lei în deschiderea de noi magazine

Lemet a investit anul acesta 4,3 milioane de lei în deschiderea de noi magazine
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iun 2016

Producătorul prahovean de mobilă Lemet a deschis un nou magazin Lem’s, în Coresi Brașov, după o investiție de 2,3 milioane de lei. Cu o suprafață de vânzare de 1.800 metri pătrați, acesta este cel de-al doilea magazin al rețelei deschis anul acesta în Transilvania, o zonă a țării care cunoaște o dinamică economică propice investitiilor.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

„După ce în aprilie am deschis un nou magazin în Sibiu, cu o investiție de 2 milioane de lei și o suprafață de vânzare de 1.600 mp, ne-am concentrat atenția pe Brașov. Dorim să ne orientăm din ce în ce mai mult dezvoltarea către centre comerciale, în spații generoase”, a declarat directorul comecial al Lem’s, Adrian Rizea, conform News.ro.

Anul trecut, Lemet a deschis patru noi magazine în Transilvania,  la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighișoara și Reghin, în urma unor investiții care au depășit 4,5 milioane de lei.

“Este o zonă în care dorim să ne dezvoltăm, creșterea economică a orașelor mari din Transilvania fiind o invitație pentru noi. Anul acesta am investit deja cumulat 4,3 milioane de lei în cele două noi magazine din inima țării. Există un public foarte interesat de produse fabricate în România în această zonă a tării”, precizează Adrian Rizea.

Amenzi triplate marilor magazine pentru vânzarea alimentelor expirate – proiect CITEȘTE ȘI Amenzi triplate marilor magazine pentru vânzarea alimentelor expirate – proiect

Rețeaua Lem’s a ajuns la o suprafață totală de retail de aproximativ 70.000 de metri pătrați. În primele trei lui ale acestui an, vânzările rețelei de magazine de mobilă Lem’s au crescut cu 32%, până la o cifră de afaceri de 279 milioane lei, față de perioada similară din 2015.

Lemet se numără printre jucătorii cu rulaje mari din industria mobilei, compania fiind și unul dintre angajatorii importanți. În fabrică și în rețeaua de magazine activează peste 1.350 de angajați.

Fabrica Lemet din Brebu a fost inființată în 1991 și se întinde acum pe o suprafață de peste 36.000 metri pătrați. Capacitatea anuală de prelucrare este de circa 3,5 milioane de panouri tip PAL.

Pe piața de mobilă, care depășește un miliard de euro, Lemet concurează cu IKEA, Mobexpert, kika, Elvila și alții.

viewscnt
Afla mai multe despre
lemet