Libris.ro investește 3 milioane euro într-un nou depozit de carte și estimează peste 10.000 de livrări pe zi

Libris.ro investește 3 milioane euro într-un nou depozit de carte și estimează peste 10.000 de livrări pe zi
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 nov 2017

Retailerul online de carte Libris.ro anunță că va investi 3 milioane de euro în construirea și dotarea unui nou depozit de carte, ceea ce permite companiei să își multiplice capacitatea de livrare și dezvoltare a business-ului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Extinderea este necesară deoarece locul actual este aproape de a-și atinge capacitatea maximă de procesare a comenzilor și se va dovedi, în scurt timp, subdimensionată față de trendul de creștere a vânzărilor pe care îl estimăm”, a declarat Laura Țeposu, Director de Dezvoltare și Fondator Libris.ro.

Suprafața noului depozit Libris va fi de 5.000 metri pătrați și va putea găzdui peste 3 milioane de cărți, dar și produse precum muzică, jocuri și jucării, ceaiuri, instrumente de scris sau cadouri.

Infuzie de capital de aproape 1 milion de dolari la retailerul online elefant.ro, al doilea jucător din piață CITEȘTE ȘI Infuzie de capital de aproape 1 milion de dolari la retailerul online elefant.ro, al doilea jucător din piață

“În acest moment, capacitatea noastră maximă de livrare este de 3.500 de comenzi pe zi. În noua formulă de depozit, funcțională în 9-12 luni, luăm în calcul creșterea semnificativă a acestei capacități, astfel încât să putem livra 10.000 -12.000 de comenzi pe zi”, mai spune Laura Țeposu.

În primele 9 luni ale anului, Libris.ro a avut o cifră de afaceri de 22 milioane lei, cu 20% mai mare față de perioada similara din 2016, în timp ce valoarea medie a comenzii online a crescut cu 20 de procente față de aceeași perioadă de referință.

Compania își propune să încheie anul 2017 cu o cifră de afaceri de 30 milioane lei.

Fondat în 2008, Libris.ro este divizia online a Libris SRL,  o afacere 100% românească cu 26 ani de experiență în domeniul distribuției de carte.

viewscnt
Afla mai multe despre
libris
depozit de carte