Luchi Georgescu a avut anul trecut un profit de aproape trei ori mai mare din producția de mezeluri

Luchi Georgescu a avut anul trecut un profit de aproape trei ori mai mare din producția de mezeluri

Luchi Georgescu, Președinte Meda Prod 98

Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 20 iun 2016

Producătorul de mezeluri Meda Prod ’98, deținut de antreprenoarea Luchi Georgescu, a avut anul trecut un profit de 11,6 milioane de lei (2,6 milioane de euro), de aproape trei ori mai mare față de câștigul de 4,4 milioane de lei (1 milion de euro) înregistrat în anul precedent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

De asemenea, afacerile companiei Meda Prod ’98 au crescut cu 15,5%, de la 113,9 milioane de lei la 131,5 milioane de lei (29,6 milioane de euro).

Compania a avut anul trecut un număr mediu de 530 de angajați.

Vinurile lui Isărescu și-au subțiat profitul cu un sfert CITEȘTE ȘI Vinurile lui Isărescu și-au subțiat profitul cu un sfert

Meda Prod ’98 SA a fost înființată în 1998, în București, având fabrica situată în Capitală și depozite deschise în București, Craiova, Arad, Turda și Bacău.

În anul 2008, fabrica a fost modernizată, iar capacitatea de producție a fost extinsă, fiind autorizată să producă 40 tone mezeluri pe zi, potrivit informațiilor disponibile pe site-ul companiei.

Principalele produse vândute sub brandul Meda sunt cremvuștii, cârnații, șunca, salamurile sau cele tradiționale (pasta de ficat, tobă de casă, lebăr, drob, mușchi țărănesc, ceafă țărănească sau mici).

Printre jucătorii importanți de pe piața locală a mezelurilor se numără Agricola, Caroli, Aldis, Meda Prod 98, Scandia România, Cris-Tim, Salsi, Angst, Reinert, Fox sau Sergiana.

Antreprenoarea Luchi Georgescu mai deține două hoteluri în stațiunea Venus, cu peste 340 de camere, dar cea mai cunoscută afacere a sa este producătorul de vin Vincon Vrancea, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de profil, unde deține 85% din acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
meda prod 98
producator de mezeluri
rezultate financiare 2015