McDonald’s se extinde cu un nou restaurant

McDonald’s se extinde cu un nou restaurant
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 dec 2021

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, continuă procesul de expansiune pe plan local și deschide un nou restaurant în Brăila, în incinta Brăila Mall. Odată cu inaugurarea noii unități, rețeaua ajunge la 91 de restaurante la nivel național. Suma totală a investițiilor pentru restaurantul din Brăila se ridică la peste 3 milioane de lei. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„Cu această nouă deschidere suntem cu un pas mai aproape de a ne îndeplini obiectivele de expansiune stabilite pentru acest an. Mă bucur că am revenit în Brăila cu un nou restaurant, pe lângă unitatea de Drive-Thru inaugurată în 2018.”, a declarat Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România.

Producători: Aproximativ 80% din carnea de porc din galantare va proveni din import CITEȘTE ȘI Producători: Aproximativ 80% din carnea de porc din galantare va proveni din import

La doar câteva zile de la deschiderea restaurantului cu numărul 90, McDonald’s România a inaugurat cel de-al doilea restaurant din Brăila, pe 28 noiembrie 2021. 

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 91 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 45 restaurante cu McDrive și 46 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 166 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii globale.

viewscnt
Afla mai multe despre
premier restaurants
mcdonald’s