Mega Image a deschis primul magazin din acest an și a ajuns la 527 de unități

Mega Image a deschis primul magazin din acest an și a ajuns la 527 de unități
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 30 ian 2017

Retailerul Mega Image, parte a grupului olandezo-belgian Ahold-Delhaize, a ajuns astăzi la o rețea de 527 de supermarketuri și magazine de proximitate, după ce a deschis primul magazin din acest an, sub brandul Shop&Go în București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din cele 527 de unități, 229 sunt supermarketuri Mega Image, 296 magazine de proximitate Shop&Go și două Gusturi Românești. 

Rețeaua Mega Image este concentrată în București și Ilfov, unde sunt localizate 90% din magazine. De altfel, compania a susținut întotdeauna că principala piață a Mega Image este Bucureștiul.

2017 în retail: Dispar două branduri de magazine, va continua extinderea pe proximitate și discount CITEȘTE ȘI 2017 în retail: Dispar două branduri de magazine, va continua extinderea pe proximitate și discount

Celalte piețe ale retailerului sunt Brașov, Prahova, Constanța, Giurgiu, Dâmbovița, Călărași și Ialomița, iar din acest an și Clujul.

În 2015, retailerul a raportat o rată de creștere a cifrei de afaceri de 26,6%, la 3,56 miliarde lei (801 milioane euro), și aproape și-a dublat profitul net, la 102 milioane lei (23 milioane euro).

Fondat în 1995, Mega Image operează sub mărcile Mega Image, Mega Image - Concept Store, Shop&Go și Gusturi Romanești.

În august, retailerul olandez Ahold și cel belgian Delhaize au anunțat finalizarea fuziunii celor două grupuri, rezultând al patrulea mare grup de retail din Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
rețea
extindere