Mega Image, la două magazine distanță de pragul de 500 de unități

Mega Image, la două magazine distanță de pragul de 500 de unități
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 28 oct 2016

Retailerul Mega Image, parte a grupului olandezo-belgian Ahold- Delhaize, a deschis astăzi cinci magazine noi în București și a ajuns la doar două unități distanță de pragul de 500 de supermarketuri și magazine de proximitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, compania a deschis două supermarketuri Mega Image în strada Mărgeanului (sector 5) și strada Valea Buzăului  (sector 3) și alte trei magazine de proximitate Shop&Go în str. Lăcrămioarei (sector 3), Bulevardul Basarabia (sector 2) și Șoseaua Olteniței (sector 4).

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, cu o rețea ce cuprinde în prezent 498 magazine în București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image (222), Shop&Go (274), Gusturi Românești (2).

Mega Image se extinde anul viitor și în Cluj, a noua piață a retailerului la nivel național CITEȘTE ȘI Mega Image se extinde anul viitor și în Cluj, a noua piață a retailerului la nivel național

Anul trecut, retailerul a raportat o rată de creștere a cifrei de afaceri de 26,6%, la 3,56 miliarde lei (801 milioane euro), și aproape și-a dublat profitul net, la 102 milioane lei (23 milioane euro).

În august, retailerul olandez Ahold și cel belgian Delhaize au anunțat finalizarea fuziunii celor două grupuri, rezultând al patrulea mare grup de retail din Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
rețea
extindere