Nou jucător: Bodo Möller Chemie, distribuitor pentru Dow, BASF, Henkel, intră în România

Nou jucător: Bodo Möller Chemie, distribuitor pentru Dow, BASF, Henkel, intră în România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 3 mar 2021

Distribuitorul german de produse chimice de specialitate Bodo Möller Chemie a intrat în România, în cadrul strategiei companiei de expansiune în Europa de Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Cu sediul la București, noua sucursală deservește atât clienți din România, cât și piețele din Bulgaria și Republica Moldova.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

“Noua sucursală din România ne va permite să ne extindem și mai mult prezența în țările din Europa de Sud-Est, să oferim utilizatorilor expertiza noastră tehnică și să folosim potențialul existent al clienților”, spune Dan Crișan, Country Manager pentru România al Bodo Möller Chemie.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Bodo Möller Chemie este partenerul principal de distribuție al unor companii chimice precum Huntsman, Dow, DuPont, BASF și Henkel.

Produsele companiei includ rășini epoxidice, adezivi pe bază de poliuretan și silicon, materiale plastice termorezistente, pigmenți și aditivi, agenți textili, coloranți și materiale compozite.

viewscnt
Afla mai multe despre
bodo möller chemie
sucursala bucuresti
chimicale specialitate
distribuitor produse chimice