Omul de afaceri Christian Hagmann intră pe o nouă nișă

Omul de afaceri Christian Hagmann intră pe o nouă nișă
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 sep 2019

Omul de afaceri Christian Hagmann, fondatorul Eva Energy și partener în compania Bittwatt Financial Investments PLC din Marea Britanie, lansează o aplicație în domeniul food.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiție de 2 milioane de euro a companiei Bittwatt Financial Investments PLC din Marea Britanie, aplicația BGourmet este dezvoltată de o echipă de IT-iști din România.

ULTIMA ORĂ Tranzacție: Compania de investiții Greenbridge Partners a cumpărat producătorul român de mobilă Rus Savitar, printre principalii jucători din România CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Tranzacție: Compania de investiții Greenbridge Partners a cumpărat producătorul român de mobilă Rus Savitar, printre principalii jucători din România

Aplicația BGourmet oferă acces la peste 200 de restaurante în București, iar investitorii mizează pe cel puțin 100.000 de descărcări în următoarele șase luni.

Country Manager este omul de afaceri Christian Hagmann, care se ocupă de implementarea în România și de extinderea pe piața europeană a aplicației. 

Christian Hagmann a pus bazele Eva Energy în 2012, prima companie de pe piața energetică din România care s-a adresat consumatorilor autohtoni prin introducerea abonamentului pentru energie fixă. De asemenea, Hagmann este partener în compania Bittwatt Financial Investments PLC din Marea Britanie, al cărui obiectiv principal este de a investi în tehnologie și produse financiare.

viewscnt
Afla mai multe despre
christian hagmann
aplicatie restaurante