P&G Romania și-a schimbat conducerea, Hans Dewaele a fost înlocuit de Elena Kudryashova

P&G Romania și-a schimbat conducerea, Hans Dewaele a fost înlocuit de Elena Kudryashova

Sursa: LinkedIn

Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 26 iul 2016

Gigantul american Procter&Gamble, din industria FMCG, a schimbat conducerea firmelor din România, înlocuindu-l pe Hans Dewaele cu Elena Kudryashova, potrivit datelor din Monitorul Oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Schimbarea este valabilă pentru toate cele trei firme prin care P&G activează în România: Procter&Gamble Distribution, Procter&Gamble Marketing Romania și Detergenți SA.

”Asociații hotărăsc (...) revocarea dlui Hans Alexander Joris Dewaele, din calitatea dereprezentant legal al Societății, începând cu data de 1 iulie 2016 și numirea unui nou reprezentant, începând cu aceeași dată, (...) Asociații hotărăsc ca, începând cu data de 1 iulie 2016, să o numească în calitatea de reprezentant, pe Dna Elena Kudryashova”, se arată în Monitorul Oficial.

EXCLUSIV Prețul RCA a crescut și de 15 ori. Trei firme de asigurare au ajuns lideri \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Prețul RCA a crescut și de 15 ori. Trei firme de asigurare au ajuns lideri "fără să vrea"

Potrivit datelor disponbile pe platforma LinkedIn, Elena Kudryashova, de origine rusă, a fost anterior country manager al P&G Israel.

Hans Dewaele conduce operațiunile din România din februarie 2013, în paralel coordonând și activitatea P&G din țările din regiunea Balcanilor (Bulgaria, Moldova, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Albania, Macedonia și Kosovo).

Procter&Gamble este prezentă în România din 1992. Fabrica de la Urlați este, în prezent, singura pe care grupul o are în România, după ce, în 2014, a decis să vândă fabrica de detergenți de la Timișoara grupului german dalli. Parte a înțelegerii dintre cele două grupuri a fost atunci și asigurarea unui contract de aprovizionare între dalli group și P&G. Astfel, dalli a acceptat să producă la Timișoara încă pentru doi-trei ani atât detergent pudră pentru rufe (Ariel, Tide, Bonux) și detergentul de vase Fairy.

Fabrica de la Urlați se întinde pe 6 hectare și a fost inaugurată în 2010, în urma unei investiții de o sută de milioane de dolari, reprezentând prima investiție greenfield a grupului american din România. Fabrica are patru linii de fabricație, trei de șampoane (automatizate) și una de balsam (semi-automatizată). Pe an se produc aici 150 de milioane de sticle de șampon și balsam, ceea ce înseamnă aproximativ 65.000 de tone de șampon.

viewscnt
Afla mai multe despre
procter&gamble
ingrijirea parului
wella
fabrica urlati